Καταγγελία ΚΚΕ-ΚΝΕ Λυκόβρυσης Πεύκης

Οι Οργανώσεις Βάσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καταγγέλλουν την απαράδεκτη παρέμβαση της ασφάλειας στη συμβολική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε την 28η Οκτωβρίου για το συνεχιζόμενο έγκλημα στην Παλαιστίνη και καλούν το λαό να δυναμώσει την πάλη του συμμετέχοντας στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται.Ανακοίνωση.

Από τις οργανώσεις Λυκόβρυσης – Πεύκης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με το σύνθημα “Στη Γάζα που χτυπάει του κόσμου η καρδιά. Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!” μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ανάρτησαν πανό και μοίρασαν ανακοινώσεις, πραγματοποιώντας ηχηρή παρέμβαση στην παρέλαση στην Πεύκη – Λυκόβρυση.

Η παρέμβαση διακόπηκε βεβιασμένα από την επέμβαση της ασφάλειας, με επικεφαλής τον διοικητή, ο οποίος χωρίς καν να δηλώσει την ιδιότητα του ξήλωσε το πανό και προσπάθησαν να προχωρήσει σε προσαγωγές μελών και φίλων του ΚΚΕ και τη ΚΝΕ που εκδήλωσαν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης που πνίγεται στο αίμα από το στρατό του Ισραήλ, με τις πλάτες των ΗΠΑ-ΕΕ, αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης. Χαρακτηριστικά η αστυνομία ανέφερε πως έχουν σήμερα εντολή να μην επιτρέψουν να αναρτηθεί κανένα πανό με περιεχόμενο που κάνει αναφορά στην Παλαιστίνη, καθώς είναι “ημέρα γιορτής”. Δεκάδες παρευρισκόμενων έδειξαν την συμπαράσταση τους αποδοκιμάζοντας την στάση της αστυνομίας. 

Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα φιμώσουν ή θα τρομοκρατήσουν το λαό. Η παρέμβαση συνεχίστηκε μετά το περιστατικό.

Συνεχίζουμε ώστε να μην μείνει αναπάντητο το έγκλημα!

Κυριακή 29 Οκτώβρη, στις 12:00, πλατεία Ελευθερίας (Μέγαρο Μουσικής)

Τετάρτη 1 Νοέμβρη, στις 18:00, πλατεία Σημηριώτη, Νέα Ιωνία

Κυριακή 5 Νοέμβρη, στις 11:00, πλατεία Συντάγματος

Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!