Καμίνης – Μπουτάρης στηρίζουν Ιωακειμίδη

Ικανοποίηση στο επιτελείο του Γιώργου Ιωακειμίδη μετά τη στήριξη του πρώην Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. «Υπήρξαν οι ψυχές της κεντροαριστεράς τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωακειμίδης. «Το επόμενο διάστημα η πολυσυλλεκτικότητα της υποψηφιότητάς του θα ενισχυθεί και από την στήριξη που θα παράσχουν δήμαρχοι και υποψήφιοι δήμαρχοι του Λεκανοπεδίου που πρόσκεινται και στην κεντροδεξιά», διαμηνύει η παράταξη «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας».

Με ανακοίνωση της η παράταξη «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας» αναφέρει αναλυτικά:

Ενδεικτική της δυναμικής αλλά και της ποιότητας που χαρακτηρίζει το ψηφοδέλτιο του Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης, θεωρούν στο επιτελείο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Ιωακειμίδη την στήριξη που έλαβαν τόσο από τον Γιώργο Καμίνη όσο και από τον Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Γιώργος Καμίνης, μάλιστα παρεβρέθηκε σε εκδήλωση υποψηφίων του συνδυασμού Ιωακειμίδη που έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε μια κίνηση που ήρθε ως φυσική συνέχεια της πρόσφατης δημόσιας δήλωσής του για στήριξη στην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Νέλλη Παπαχελά. Υπενθυμίζεται, δε, ότι ήδη στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη έχει ανακοινώσει και ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος είχε στείλει σχετική δήλωση στην πρώτη εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, τον περασμένο Ιούλιο  στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Είμαστε ιδιαίτερα που σήμερα είναι μαζί μας ο κ. Καμίνης ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη έδωσαν σε δύσκολες εποχές τη μάχη με τα νεοναζιστικά αποβράσματα που προσπάθησαν εκείνη την εποχή να εμφανιστούν. Υπήρξαν οι ψυχές της κεντροαριστεράς τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων και είναι πολύ σημαντικό που μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας για την Περιφέρεια Αττικής», δήλωσε ο Γιώργος Ιωακειμίδης στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έγινε στο Βυζαντινό Μουσείο.

Η  στήριξε Καμίνη – Μπουτάρη στην υποψηφιότητα Ιωακειμίδη για την Περιφέρεια Αττικής έγινε δεκτή με χαμόγελα ικανοποίησης στο επιτελείο του επί 7 θητείες δημάρχου Ρέντη – Νίκαιας καθώς, όπως σημείωναν στενοί του συνεργάτες, αποδεικνύει την ορθότητα της επιλογής να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο με βασικό κριτήριο τις ικανότητες των υποψηφίων, όλων με αξιοσημείωτες επιδόσεις στους χώρους που έχουν δραστηριοποιηθεί αλλά και από διαφορετικούς κομματικούς και ιδεολογικούς χώρους.

Άλλωστε, όπως σημειώνουν συνεργάτες του κ. Ιωακειμίδη – ο οποίος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Οικολόγους Πράσινους και την Πράσινη Αριστερά – το επόμενο διάστημα η πολυσυλλεκτικότητα της υποψηφιότητάς του θα ενισχυθεί και από την στήριξη που θα παράσχουν δήμαρχοι και υποψήφιοι δήμαρχοι του Λεκανοπεδίου που πρόσκεινται και στην κεντροδεξιά.