Κάλαντα από την Νεανική Ορχήστρα του Ιωνικού Συνδέσμου

Από το Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η 20μελής νεοϊδρυθείσα Νεανική Ορχήστρα του Ιωνικού Συνδέσμου, με τον Αρχιμουσικό Στάθη Κιοσόγλου, ξεκίνησε τις εμφανίσεις της πραγματοποιώντας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου δυο εξαιρετικές συναυλίες.

Στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων  “ΑΚΤΙΟΣ” και στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ -ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ, όπου με τον νεανικό της παλμό και ενθουσιασμό, ερμήνευσε τις ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες αναδεικνύοντας το πνεύμα και το μήνυμα των Χριστουγέννων, που είναι η Αγάπη, η Αλληλεγγύη, η Ελπίδα!

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, χειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό, τα σχόλια ήταν επαινετικά ενθαρρύνοντας αυτή τη νεανική προσπάθεια, για το ζωντάνεμα της μουσικής ζωής στη Νέα Ιωνία.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους υπευθύνους της μονάδας ηλικιωμένων ΑΚΤΙΟ, τον Διοικητική του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ- ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ, Χαράλαμπο Ν. Πρίφτη, τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία στο χώρο  τους.

Οι επόμενες εμφανίσεις της Ελπιδοφόρας Νεανικής Ορχήστρας θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιανουαρίου 2023, σε γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολής Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας,  Ηρακλείου & Χαλκηδόνος και στις 21 Ιανουαρίου 2023, στην κοπή της Βασιλόπιτας του Ιωνικού Συνδέσμου.