Κ. Τσιαμπάς: Ανάψτε – σβήστε πιο σωστά

Το δημοτικό φωτισμό αναφέρει ο Κ. Τσιαμπάς ως πήγη εξοικονόμησης χρημάτων για το Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Αναβοσβήνουν λάθος τα δημοτικά φώτα, αναφέρει

..

Μία από τις βασικές υποχρεώσεις  της καθημερινότητας  σε κάθε Δήμο είναι  το σωστό άναμμα και σβήσιμο  του Δημοτικού  Φωτισμού.  

Κε Μυλωνάκη, κε Λογοθέτη

Καλές είναι οι φωτογραφίες και τα video  αλλά οι εκλογές τέλειωσαν πριν οκτώ μήνες, σταματήστε την επικοινωνιακή προπαγάνδα προσγειωθείτε στο ρεαλισμό και την πραγματικότητα και ασχοληθείτε με την ουσία και τα προβλήματα της πόλης

Ο Δήμος διαθέτει 2200 περίπου φωτιστικά χαμηλού φωτισμού τα οποία ανάβουν και  σβήνουν, με ευθύνη του Δήμου.

Σχεδόν όλο το χρόνο ανάβουν και  σβήνουν, νωρίτερα το βράδυ και αργότερα το πρωί σε σχέση με τα φώτα της ΔΕΗ επιβαρύνοντας το Δήμο με σημερινές τιμές περίπου 25.000 ευρώ περίπου το χρόνο.

Τα έσοδα του Δήμου είναι σχεδόν ίδια όλα τα χρόνια, μην διαμαρτύρεστε και επικαλείστε το παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ περί καμένης γης, κάντε οικονομία κόβοντας σπατάλες.

Μην κόβεται την επιχορήγηση στα  σχολεία για πρώτη φορά και πρώτη διοίκηση κατά 130.000 (1η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού).

Προτείνουμε:

– Όπου υπάρχει υψηλός και χαμηλός φωτισμός καταργείστε, για λόγους οικονομίας, τον υψηλό δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα (π.χ. οδος Ελευθ. Βενιζέλου).

– Να γίνει Σύνδεση των ΠΥΛΑΡ με το ΄΄νυκτερινό της ΔΕΗ΄΄ ώστε να ανάβουν με εντολή της ΔΕΗ.

– Να αποσυρθούν οι προβολείς παλιάς τεχνολογίας από τα σχολεία, τα δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις και να αντικατασταθούν με αυτόνομα φωτοβολταϊκά .

Τσιαμπάς Κωνσταντίνος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Παράταξης

«Όραμα για την Αγία Παρασκευή»