Η παρουσία του Τ. Μαυρίδη ήταν προσβλητική και υποτιμητική

Αφού επέτρεψε η διοίκηση Μαυρίδη, με προσωπική ευθύνη του ιδίου, το χρέος από ενοίκια να φτάσει τα 500.000+ ευρώ, επιχειρεί να δεσμεύσει και την επόμενη δημοτική αρχή. Προφανώς θεωρεί ότι έχει το know how (στο να ρίχνουν φέσια στο Δήμο..)

Δε μασάει τα λόγια της η παράταξη του Βασίλη Καρδάση, για την ενοικίαση (λίγο πριν την αναχώρηση του Τ. Μαυρίδη) του πρώην Flocafe, στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε την:

..

Η χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης ανέδειξε περίτρανα την κατάσταση που βιώνει η πόλη.

..

Στο πνεύμα της ανακοίνωσης που είχαμε εκδώσει νωρίτερα, ζητήσαμε με παρέμβασή μας (δινόταν ο λόγος στους δημότες) την απόσυρση του θέματος της ενοικίασης του δημοτικού αναψυκτηρίου (πρώην Flocafe). Κι αυτό διότι η νυν διοίκηση Μαυρίδη βρίσκεται στο τέλος της θητείας της, η δημοτική πλειοψηφία εμπράκτως έχει διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, ο Δήμαρχος τελεί σε καθεστώς παραίτησης-απραξίας, και το κυριότερο ο χειρισμός της σχέσης με τον μέχρι πρότινος αντισυμβαλλόμενο επιχειρηματία να μην παρέχει τα εχέγγυα αποτελεσματικής αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας από τη νυν δημοτική αρχή.
..

Δυστυχώς η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δίνει το δικαίωμα στην υφιστάμενη πολυδιασπασμένη διοικητική αρχή να προβεί σε νέο ατόπημα.

..

Θέσαμε επίσης κι εμείς και η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης και άλλοι δημότες το πρόβλημα της δημοτικής αδράνειας στο ζήτημα της υπό κατασκευή λεωφόρου Κύμης. Ο Δήμαρχος απάντησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και μας παρέπεμψε σε Δελτία Τύπου για ενημέρωση προς τους δημότες και έγγραφα προς τις κρατικές αρχές για τους χειρισμούς του στο συγκεκριμένο ζήτημα. Την ώρα που κρίνονται τα μέγιστα για την υπόθεση της διάνοιξης της λεωφ. Κύμης ο Δήμαρχος κραδαίνει Δελτία Τύπου. Του αντιγυρίζουμε τη ρήση του Αισώπου  “των οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδετε”.

..

Η συνολική παρουσία του δημάρχου Τ. Μαυρίδη ήταν προσβλητική και υποτιμητική. Διότι πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τη συμμετοχή του Δημάρχου στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο γραφείο του, δίπλα από την αίθουσα. Νομίζουμε ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων και όλοι ανεξαιρέτως οι δημοτικοί σύμβουλοι που ήταν παρόντες, όφειλαν να αποχωρήσουν συμβολικά από τη συνεδρίαση, αρνούμενοι την προσβολή στο κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτικών συμβούλων από μέρους του Δημάρχου.

..
Ο απαξιωτικός λόγος του, ο μειωτικός για πρόσωπα και φορείς της πόλης, η έπαρση και η αλαζονεία δεν είναι η καλύτερη παρακαταθήκη ενός απερχομένου Δημάρχου.