“Η παραπληροφόρηση και τα ψέματα, δευτέρα φύσις του κ. Ρώμα”, απαντά η Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου

“Η παραπληροφόρηση και τα ψέματα, δευτέρα φύσις του κ. Ρώμα”, απαντά το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλανδρίου με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης “Χαλάνδρι στο Φως” περί του μισθού του προέδρου του υπό σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Χαλανδρίου έχει ως εξής:

Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως», στην οποία αναφέρονται ελεεινά ψέματα για τον υποτιθέμενο μισθό του προέδρου στον υπό σύσταση Αναπτυξιακό Οργανισμό, η διοίκηση του Δήμου αναφέρει:

Ο κ. Ρώμας συνεχίζει ακάθεκτος την γκαιμπελική πρακτική της παραπληροφόρησης με χονδροειδέστατα ψέματα, μιας και όπως φαίνεται η έξις του έχει καταστεί πλέον δευτέρα φύσις.

Στην τελευταία ανακοίνωσή του κάνει λόγο για …ημέτερους που θα τοποθετηθούν στον Αναπτυξιακό Οργανισμό, οι οποίοι θα αμείβονται, όπως λέει, με χιλιάδες ευρώ ενώ δημόσια προσδιορίζει το ποσό αυτό για τον πρόεδρο στις 7.000 ευρώ. Τη στιγμή που η οικονομοτεχνική μελέτη για τον Αναπτυξιακό – την αρτιότητα της οποίας εξήρε ο κ. Ρώμας- η οποία συνόδευε τη σχετική εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ορίζει σαφώς την αμοιβή του προέδρου στο …εξτρεμιστικό ποσό των 1.000 ευρώ!

Το ήθος του κυρίου Ρώμα στην κρίση των πολιτών.