Η Όλγα Λέφα υποψήφια με τη “Δύναμη Ανάπτυξης”

Από το γραφείο τύπου της “Δύναμης Ανάπτυξης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση καλωσόρισμα του υποψήφιου Δήμαρχου Ραφήνας – Πικερμίου, Ανδρέα Βασιλόπουλου, προς την Όλγα Λέφα και την συμπόρευση της με την παράταξη:

Είμαι ενθουσιασμένος που η Όλγα Λέφα, εντάχθηκε στη δημοτική μας παράταξη ως πολύτιμο μέλος της ομάδας μας. Είναι Πτυχιούχος ΤΕΙ Αθηνών, διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων και ταλαντούχα μουσικός, με ευρύ φάσμα μουσικών σπουδών και τελειόφοιτος της βυζαντινής μουσικής, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο ψαλτήρι. 

Με την Όλγα, μας ενώνουν οι ιδέες ότι ο πολιτισμός προάγει την κοινωνικοποίηση, ενισχύει την τοπική οικονομία, δημιουργεί τουριστικές ευκαιρίες και βελτιώνει την ποιότητα ζωής όταν υποστηρίζεται από σωστή κοινωνική πολιτική.

Καλωσορίζω στην “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” την Όλγα που μεγάλωσε στη Ραφήνα, γνωρίζει τα προβλήματα στο τομέα του πολιτισμού και είμαι σίγουρος ότι μαζί, θα εργαστούμε για την ανάπτυξη ενός προγράμματος για τον πολιτισμό, που θα αναδεικνύει τη μοναδική ταυτότητα του τόπου μας αξιοποιώντας παράλληλα και όλες τις δυνατότητες που έχουμε στο τομέα της κοινωνικής πολιτικής.