Πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Από τα συντονιστικά των Ο.Μ. Ανατολικού και Δυτικού Αμαρουσίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι, στην Πλατεία Κασταλίας, η πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση των τοπικών οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αμαρουσίου, με κεντρικό θέμα την αναγκαιότητα της πολιτικής αλλαγής.

Οι τρείς ομιλητές, Ζαχαριάδης Κώστας(βουλευτής), η Αννέτα Καββαδία και ο Δημήτρης Σακελλάρης (υποψήφιοι βουλευτές) τόνισαν ο καθένας τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει τη χώρα η κατ` ευφημισμό «αριστεία» του δήθεν επιτελικού κράτους που όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού δεν ξέρει και δεν γνωρίζει τίποτα. Από την ακρίβεια και την ανασφάλεια, μέχρι την υποβάθμιση στη δημόσια υγεία και παιδεία.

Η μεγάλη παρουσία των φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ που γέμισαν την πλατεία δείχνει ότι στις εκλογές της 21 Μαΐου θα απαλλαγεί η χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη, με τα 9 δισεκατομμύρια απ` ευθείας αναθέσεων εξυπηρέτησης ημετέρων.

Δείχνει ακόμα ότι θα υπάρχει μία κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα που θα κάνει πραγματικότητα το σύνθημα «δικαιοσύνη παντού».