Η «Εκτός Σχεδίου» για το φαρμακείο… με παρεμβολές (video)

Για την ανάγκη παραμονής του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία τοποθετήθηκε η Αγγ. Βάσιλα. «Παρατήρηση» για τις παρεμβάσεις των πολιτών έκανε ο Β. Χριστοδούλου. «Δίνουμε τον λόγο στους δημότες», απάντησε ο Π. Μανούρης.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Βασίλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της «Αλλαγής για τη Νέα Ιωνία», από τις παρεμβάσεις πολιτών και εκπροσώπων σωματείων στο δημοτικό συμβούλιο για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ.

Κατά την παρέμβαση, μάλιστα, της πρώην δημοτικής συμβούλου με την «Εκτός Σχεδίου», Αγγελικής Βάσιλα, πήρε τον λόγο επί της διαδικασίας ζητώντας από τον πρόεδρο του ΔΣ «να τηρεί τα όρια και τα σύνορα (!) του δημοτικού συμβουλίου».

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης τότε του απάντησε πως πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να δίνεται ο λόγος στους δημότες ειδικά σε τόσο μείζοντα ζητήματα. Πρόσθεσε ακόμα ότι όποιος επιθυμεί και κυρίως πρώην σύμβουλοι και Δήμαρχοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου και να τοποθετούνται αναλόγως.

Η κα Βάσιλα στην τοποθέτηση της εξέφρασε τη στήριξη στον αγώνα των κατοίκων για να παραμείνει το φαρμακείο στη Νέα Ιωνία τονίζοντας πως η απομάκρυνση του είναι ιδιαίτερα επιζήμια για τους δημότες της πόλης και όχι μόνο. Υπογράμμισε επίσης ότι δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει στη Νέα Ιωνία μεγάλα ιδιωτικά κέντρα, τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες που θα έπρεπε να προσφέρουν δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας υγείας.