Γ. Βαρουφάκης: Καμία σύμπλευση με τα τρία ΠΑΣΟΚ

Ο Γ. Βαρουφάκης στην προεκλογική συγκέντρωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας – ΜεΡΑ25 Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά στο Βόλο τόνισε “..μην περιμένετε καμία σύμπλευση με τα τρία μετα-ΠΑΣΟΚ..”

..

Μεταξύ άλλων, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε:

Ο Βόλος, που τελεί υπό την κατοχή του Μπέου, αποτελεί παράδειγμα του τι συμβαίνει σε μια χώρα όταν ο λαός της εξευτελίζεται, πτωχοποιείται, εγκαταλείπεται από την Κεντροαριστερά. Όπως κι άλλοι Δήμοι, π.χ. οι γύρω από το Ελληνικό στην Αθήνα, όταν στο όνομα της Αριστεράς τα πάντα παραδίδονται στους ολιγάρχες, η Δεξιά επιστρέφει με τον γνωστό της ρεβανσισμό εναντίο των πολλών. Σε αυτό το σκηνικό, το διαχρονικό μήνυμα του κ. Μητσοτάκη στους πολίτες είναι απλό και κυνικό:

Χωρίς φράγκα μην τολμήσεις να χρειάζεσαι τροφή, στέγη, ρεύμα ή νερό. Χωρίς φράγκα μην τολμήσεις να αρρωστήσεις, να είσαι νέος, να γεράσεις – μόνο με ατομική σου ευθύνη όλες αυτές οι πολυτέλειες.

Από την άλλη, έχουμε τα τρία μετα-ΠΑΣΟΚ των κκ. Κασσελάκη, Ανδρουλάκη και Χαρίτση που διαγκωνίζονται μεταξύ τους για το ποιο από τα τρία θα λάβει το χρίσμα των ολιγαρχών – την ώρα που προσπαθούν να τραβήξουν ψήφους διαλαλώντας: «Εδώ τα καλά φιλοδωρήματα!»

Από εμάς, την ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25-Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, το τελευταίο οχυρό κατά της ολιγαρχικής λεηλασίας Ανθρώπων & Φύσης, μην περιμένετε καμία σύμπλευση με τα τρία μετα-ΠΑΣΟΚ. Εμείς θα είμαστε σταθερά απέναντι σ’ ένα σύστημα που μας λοιδορεί, μας αποκλείει, μας μηνύει, μας διώκει, μας πολεμά με κάθε τρόπο. Με τη δική σου ψήφο, μαζί μας παίρνεις ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΘΕΣΗ…ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!