Γ. Σταθόπουλος: Απρέπεια Μυλωνάκη πριν τη συνάντηση για το δημαρχείο

Για «αγενή επίθεση με ψεύδη για το θέμα του δημαρχείου» κάνει λόγο ο πρώην Δήμαρχος, Γ. Σταθόπουλος, σχολιάζοντας το μήνυμα του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής, Γ. Μυλωνάκη.

Αγ. Παρασκευή: Παράταση 40 ημερών για το νέο δημαρχείο - Στα όρια το έργο (vid)

Σημειώνει πως «το μεσημέρι της Τετάρτης 17/4, μετά την συνεδρίαση της Δημοτικής επιτροπής συμφωνήσαμε σε κλίμα συνεννόησης, μετά από πρόταση του κ. Μυλωνάκη, να γίνει συνάντηση των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Παρασκευή 19/4,το πρωί».

«Στην θεματολογία της σύσκεψης πρώτο θέμα είναι το νέο Δημαρχείο, που ως γνωστόν πετύχαμε, στην Δημαρχιακή μας θητεία, την δημοπράτηση του, το 2018, μετά από αγώνα και πίεση στην τότε Περιφερειακή αρχή», λέει και τονίζει πως πρόκειται για «το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Δήμου μας, και λόγω δικαστικών διενέξεων μεταξύ πρώτου και δεύτερου μειοδότη, ξεκίνησε το 2020».

Αναφέρει ακόμα:

«Το βράδυ της ίδιας μέρας, δηλαδή της Τετάρτης 16/4, ο κ. Μυλωνάκης ανάρτησε μήνυμα του για το θέμα του νέου Δημαρχείου!

Στο διάγγελμα αυτό, εξαπέλυσε εναντίον μου αγενή επίθεση με ψεύδη για το θέμα του Δημαρχείου, το θέμα που δεν θα το συζητούσαμε καθόλου χωρίς την δική μας επιτυχία του 2018.

Σημειώστε ότι έχουν ψηφιστεί ομόφωνα όλα τα θέματα (μελέτες, τεύχη δημοπράτησης κ.α.) που ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσαν το υπό ανέγερση Δημαρχείο.

Λυπάμαι πολύ για αυτή του την απρέπεια και για τις συνεχείς επιθέσεις του.

Η πόλη έχει ανάγκη από διαφορετικό ύφος και ήθος.

ΥΓ: Η 40ημερη παράταση του έργου (στο οποίο εδώ και εβδομάδες δεν εργάζεται κανείς) δεν προδικάζει την ολοκλήρωση του που είναι για εμάς μοναδικός στόχος.

Χωρίς αστερίσκους.»