Γ. Οικονόμου: ΠΑΟΔΑΠ «ειδικών αποστολών»

Με τον τίτλο “ΠΑΟΔΑΠ «ειδικών αποστολών» και αδιαφάνειας – Ο πολιτισμός κοστίζει” σχολίασε η «Νέα Αρχή» τα «έξοδα» του ΠΑΟΔΑΠ για τις εορταστικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα στρέφεται κατά εκδήλωσης ύψους 12.747 ευρώ κάνοντας λόγο για «αδιαφανή απευθείας ανάθεση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η δημοτική αρχή φέτος έκανε άλλο ένα θαύμα! Παρέκαμψε την Οικονομική Επιτροπή και τις νόμιμες διαδικασίες, χωρίς δημοσίευση για εκδήλωση ενδιαφέροντος,, δίνοντας στον ΠΑΟΔΑΠ την αρμοδιότητα μιας νέας αδιαφανούς απευθείας ανάθεσης του Χριστουγεννιάτικου πάρκου στην κεντρική πλατεία.

Αίτηση μιας μόνο εταιρείας, ως δια μαγείας «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα μας, με ελάχιστο έως ανύπαρκτο αντάλλαγμα και με πρωτοφανή ταχύτητα για την ανάθεση.

Επίσης, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη μας, προβλέπεται προϋπολογισμός για μια συγκεκριμένη εκδήλωση κόστους 12.747,20 ευρώ!

«100.000 ευρώ για τη Φιλαρμονική»

Μην ξεχνάμε και το ποσό των 100.000 το χρόνο για τα έξοδα της Φιλαρμονικής (μέσω ενοικίασης εργαζομένων από εταιρεία)!!!

Και έχει το θράσος ο Πρόεδρος να μιλάει για συναίνεση βγάζοντας ανακοινώσεις…

Σε μια πόλη που βουλιάζει στα προβλήματα, με ανυπαρξία έργων και ανικανότητα να συνεχιστούν όσα έχουν ξεκινήσει (όπως το Δημαρχείο), τα ποσά για τον Πολιτισμό είναι προκλητικά και οι διαδικασίες δεν πείθουν.

Δείτε ακόμα: ΕΚΤΑΚΤΟ – Πέθανε ο 16χρονος που πυροβόλησε