ΕΚΤΑΚΤΟ – Πέθανε ο 16χρονος που πυροβόλησε ο αστυνομικός

Πέθανε ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης που είχε πυροβολήσει ο αστυνομικός

Μετά από πολλές μέρες σε ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης άφησε την τελευταία του πνοή. Ο νεαρός είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι από 34χρονο αστυνομικό της ομάδας «ΔΙΑΣ» μετά από καταδίωξη γιατί είχε φύγει από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο των 20 ευρώ.

«Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ.» αναφέρει μεταξύ άλλων το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, το οποίο από την αρχή της νοσηλείας του είχε αποφασίσει να μην εκδώσει κάποια σχετική ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

“Αν και έκανε αυτό που έκανε, ζητάμε συγγνώμη, αλλά δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου, να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει” – Φωτογραφία από Μένουμε Ενεργοί

Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις του πατέρα του Κώστα Φραγκούλη λίγες μέρες νωρίτερα. «Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαιοσύνη. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα, γιατί πυροβόλησε ένα 16χρονο. Τον μεγάλωσα με τη φτώχεια μου, ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί. Αν και έκανε αυτό που έκανε, ζητάμε συγγνώμη, αλλά δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου, να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει» είχε αναφέρει.

Θυμίζουμε πως μετά τον πυροβολισμό πραγματοποιήθηκαν πολλές διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα ενώ σφοδρές συγκρούσεις υπήρξαν σε καταυλισμούς Ρομά. Μάλιστα, μετά τα πρώτα επεισόδια, η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένες επιχειρήσεις. Ήδη μέχρι αυτή την ώρα έχει ανακοινωθεί συγκέντρωση σήμερα στις 7 το απόγευμα στην Καμάρα.

Update: Ανακοινώθηκε κάλεσμα για διαδήλωση σήμερα στην Αθήνα, στα Προπύλαια, στις 7 το απόγευμα.

Δείτε ακόμα: Γ. Μάγγος στην ΕΚΦΡΑΣΗ: Τον Βασίλη τον σκότωσαν στο ξύλο (video)

4 Comments

Comments are closed.