Γ. Μυλωνάκης: Ασφαλείς και σύγχρονους χώρους για τα παιδιά

«Η Αγία Παρασκευή χρειάζεται ασφαλείς και σύγχρονους χώρους για να παίζουν τα παιδιά της», σημειώνει με ανακοίνωση του ο Γιάννης Μυλωνάκης, ενώ αναφέρεται στο σχέδιο της παράταξης «Αλλάζουμε» για την «επέκταση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων παιδικών χαρών».

Η ανακοίνωση της «Αλλάζουμε» αναφέρει αναλυτικά:

Ανεπαρκείς, βρώμικες, κακοσυντηρημένες ακόμα και επικίνδυνες για τα παιδιά μας. Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί που συνοδεύουν τα σχόλια των γονιών που επισκέπτονται με τα παιδιά τους τις παιδικές χαρές του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Άλλη μια εικόνα εγκατάλειψης που χαρακτηρίζει τις προτεραιότητες των δημοτικών αρχών του χθες, και η οποία πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης έχουν συγκεκριμένο σχέδιο για τη δημιουργία ασφαλών και σύγχρονων χώρων για να παίζουν τα παιδιά της πόλης μας, που περιλαμβάνει:

  • Επέκταση υφιστάμενων παιδικών χαρών και εκσυγχρονισμό τους με νέα, πιο δημιουργικά παιχνίδια, που ενθαρρύνουν την κίνηση, την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργικότητα, προσφέροντας την κατάλληλη υποστήριξη για την ανάπτυξη των παιδιών.
  • Παρεμβάσεις σε όλες τις παιδικές χαρές ώστε να καταστούν κατάλληλες και απολύτως προσβάσιμες στα παιδιά με κινητικές δυσκολίες.
  • Χωροθέτηση νέων παιδικών χαρών σε πάρκα της πόλης, με δυνατότητα online και τηλεφωνικής κράτησης για τη διοργάνωση παιδικών πάρτι.
  • Προσαρμογή όλων των παιδικών χαρών στα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας.
  • Τακτική συντήρηση των παιδικών χαρών και 24ωρη φύλαξή τους.

Οι παιδικές χαρές της Αγίας Παρασκευής μπορούν να αλλάξουν με σχέδιο, γνώση και όρεξη για δουλειά.