Γ. Καπλάνης: “Εφαρμόζει τον αντισυνταγματικό νόμο ο κ. Μίχος”

|||

|||

..

..

..

 

 Ανακοίνωση της παράταξης Καπλάνη 

 

Ο Λάμπρος του Νόμου και της Δικαιοσύνης

 

  Κι αφού μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια μαθήματα περί ηθικής και δικαιοσύνης, σήμερα ΠΡΩΤΟΣ υιοθετεί και εφαρμόζει νόμο ο οποίος έχει χαρακτηριστεί, από το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), αντισυνταγματικός!

 

  Κι αφού μας προπαγανδίζει μαζί με τους συνεργάτες του την αλληλεγγύη και την αγάπη του προς τους εργαζομένους του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, αποφασίζει να στραφεί ΞΑΝΑ εναντίον του Σωματείου τους.

 

Κι αφού δεν κατάφερε να εκλέξει δικό του ψηφοδέλτιο στις περασμένες εκλογές του σωματείου, προσπαθεί να ελέγξει το σημερινό.

 

Κι αφού παλεύει να μας αποδείξει την κομματική του ταυτότητα, «αγκαλιάζει» τον νόμο του κυβερνόντος κόμματος, ο οποίος καταργεί τον ν.1264/1982,ψηφισμένο από το ΠΑΣΟΚ, από το κόμμα του.

 

Αυτή είναι δύναμή του! Να ελέγχει και να διώκει όσους έχουν διαφορετική άποψη.

 

  Δεν φτάνει που ο σημερινός δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας αγνοεί τις αξίες που υποτίθεται πως προασπίζει, παραγνωρίζει τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων για να αποκτήσουν αυτά που μέχρι… χθες θεωρούσαμε δεδομένα.

 

  κ. Μίχο, το σωματείο εργαζομένων Αγίας Βαρβάρας υπάρχει και λειτουργεί, όσο κι αν δεν το θέλετε, και θα συνεχίζει να το κάνει με σκοπό την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των καλύτερων όρων εργασίας τους.

 

Όσο κι αν θέλετε να γράψετε ιστορία με τις πράξεις σας, δεν μπορείτε. Η ιστορία αυτή έχει γραφτεί. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας ξαναγυρνάτε στο παρελθόν!

 

Σχετικό θέμα:       Αναστέλλει τη λειτουργία του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο ο Λάμπρος Μίχος! “Βαριά” καταγγελία της ΠΟΕ – ΟΤΑ