Γ. Ιωακειμίδης: στη συναυλία Αγάπης για τον μικρο Γιάννη

.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης στη συναυλία Αγάπης και Ελπίδας για τον μικρό Γιάννη Κορολόγο.Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

.

Με μια μεγάλη συναυλία που αγκάλιασε πλήθος καλλιτεχνών και πολιτών, ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και ο Δήμαρχος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης βρέθηκαν δίπλα στον αγώνα του εννιάχρονου Γιάννη Κορολόγου και της οικογένειάς του στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

.

Ο μικρός Γιάννης πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Md Anderson του Houston και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, για να καλυφθούν τα έξοδα της νοσηλείας του και να γυρίσει κοντά μας νικητής.

.

Για αυτό και την Παρασκευή 30 Ιουνίου ο Δήμος διοργάνωσε στο 1ο δημοτικό σχολείο Ρέντη μεγάλη συναυλία Αγάπης και Ελπίδας με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων.

.

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των πολιτών ήταν συγκινητική, με τον Γιώργο Ιωακειμίδη να τονίζει πως: «Σε αυτή την πόλη αγαπάμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

.

Η σημερινή συναυλία, το γεγονός πως γέμισε ο χώρος του 1ου Δημοτικού σχολείου, αποδεικνύει πως όλοι σε αυτή την πόλη είμαστε μια οικογένεια. Και ενωμένοι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, με όλες τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τον Γιάννη στη μάχη που δίνει».

.