Εξαφάνιση 4χρονης και της 76χρονης προγιαγιάς του στην Κυψέλη

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση στις 29 Μαΐου, στην Κυψέλη, της 4χρονης, αλβανικής καταγωγής, Αμαρίσα Μεϊντανί και της 76χρονης προγιαγιάς της Έσμα Μεϊντανί.

Η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.) έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα.

Η κυρία Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ) έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Μεϊντάνι Έσμα αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου. Η συνεργασία και η κινητοποίηση όλων κρίνεται απαραίτητη για τον έγκαιρο εντοπισμό τους.

Η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Συλλόγου, «Θανάσης Μακρής», βρίσκεται στο σημείο και συνδράμει στις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple