Αγ. Παρασκευή: Ανοίγουν οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Ιουνίου η κατάθεση των αιτήσεων για τις 95 θέσεις του προγράμματος παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Οι αιτήσεις αφορούν παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών (γεν. 2009-2018) και πρέπει να κατατεθούν δια ζώσης, να ελεγχθούν από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και κατόπιν να λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις ως εξής:

  • Την ΔΕΥΤΕΡΑ 03/06/2024 και ώρες 08:00 – 13:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ισόγειο (Μεσογείων 415-417).
  • Την ΤΡΙΤΗ 04/06/2024 και ώρες 08:00 – 13:00 στο Τμήμα Παιδείας, Μεσογείων 405, 2ος όροφος (κτίριο Παιδικοί Σταθμοί).

Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και να κατατίθενται μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Στην περίπτωση που πρόκειται για αδέλφια, θα κατατίθεται μια αίτηση για κάθε παιδί και μια φορά τα δικαιολογητικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου, οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων όπου θα φιλοξενηθούν τα παιδιά βρίσκονται στον Κάλαμο Αττικής (Kinderland), στο Σοφικό Κορινθίας (The Ranch) και στις Αφίδνες Αττικής (Η φωλιά του παιδιού).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατοίκους του Δήμου Αγίας Παρασκευής που το ταμείο τους δε δικαιολογεί πρόγραμμα κατασκηνώσεων και η οικονομική συμμετοχή του κάθε παιδιού γίνεται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, τα οποία καθορίζονται με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε μία μόνο κατασκήνωση και για μία μόνο κατασκηνωτική περίοδο (11 διανυκτερεύσεις).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισοδηματικά κριτήρια συμμετοχής, τους όρους συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται δείτε εδώ.

Βρείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής.