Έτσι κάνει τις απευθείας αναθέσεις η διοίκηση Σαραούδα

Ανύπαρκτες “εκπτώσεις” της τάξης του 1 και 2% αποδέχεται η δημοτική αρχή στις αναθέσεις.

Ακόμα μια οικονομική “επιτυχία” για τη δημοτική αρχή Σαραούδα, αυτή τη φορά στην υπόθεση της δημιουργίας της υποδομής για το “μπαλόνι”, στο χώρο του 2ου Λυκείου.

..

Την “τεράστια” έκπτωση του 2% (!) επί του αρχικού προϋπολογισμού “πέτυχε” ο Δήμαρχος της Μεταμόρφωσης, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει το Δήμο να χάνει μεγάλα ποσά από τις απευθείας αναθέσεις που κάνει.

Αυτή τη φορά επρόκειτο για πρόσκληση που έκανε σε τρεις εταιρείες για να δώσουν προσφορά για το περιβόητο μπαλόνι.

2% (!) η έκπτωση!

..

Οι δυο έδωσαν έκπτωση της τάξεως του 1% ενώ ο τρίτος ήταν large (!) και έδωσε έκπτωση 2%! Αυτήν την έκπτωση ο κ. Σαραούδας τη θεώρησε ικανοποιητική και προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης με τη συγκεκριμένη εταιρεία. 

..

Κατά “διαβολική σύμπτωση” η εταιρεία που έδωσε το 2% είναι ίδια εταιρεία που υλοποίησε την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου, δίνοντας έκπτωση επί του προϋπολογισμού 10,5%, την ώρα που σε άλλα κολυμβητήρια οι αντίστοιχες εκπτώσεις ήταν 25 και 50%!

Σοβαρά ερωτηματικά

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία δύσκολα κάποιος θα βρει απευθείας ανάθεση ή διαγωνισμό στη Μεταμόρφωση που να μη γέννα σοβαρά ερωτηματικά και να μη συνοδεύεται από μεγάλες οικονομικές απώλειες για το δημόσιο ταμείο σε σχέση με άλλους δήμους