Έρχεται το 3o Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 του Δήμου Χαλανδρίου

Το 3o Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 του Δήμου Χαλανδρίου, το λεγόμενο “πειρατικό κάλεσμα”, έρχεται και πάλι στο αθλητικό κέντρο “Μ. Παπαδάκης”, με τη συμμετοχή παιδιών των γυμνασίων του Χαλανδρίου. Η εκδήλωση που ξεκινάει αύριο, 4 Φεβρουαρίου 2024, υποστηρίζεται από το Δήμο Χαλανδρίου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Χαλανδρίου:

Το «πειρατικό κάλεσμα» επέστρεψε με το 3ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο αθλητικό κέντρο «Μ. Παπαδάκης», με τη συμμετοχή παιδιών των γυμνασίων του Χαλανδρίου. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των δύο προηγούμενων τουρνουά, που ενθουσίασαν τα παιδιά, ο Δήμος και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου στηρίζουν και την 3η διοργάνωση.

Στο 3ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν 5 ομάδες που θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν, να αγωνιστούν και να διακριθούν για τις προσπάθειες τους.

Η αγωνιστική ανοίγει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό, την Κυριακή 28 Απριλίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου προσφέρει το αθλητικό κέντρο «Μ. Παπαδάκης» για τις προπονήσεις των ομάδων, όπως και πλήρη αθλητικό εξοπλισμό, ενώ η προσπάθεια των παιδιών καθοδηγείται και ενισχύεται από το επιστημονικό προσωπικό και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, της Διεύθυνσης Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου.

Tα παιδιά έχουν οργανώσει, με πολύ κέφι και μεράκι, τις ομάδες τους, έχουν σχεδιάσει τα σήματά τους και τις αθλητικές τους στολές, ενώ κανονίζουν τις φιλικές τους αναμετρήσεις, συντάσσουν το φάκελο συμμετοχής τους στη διοργάνωση, δημιουργούν εικαστικά και κοινοποιούν στα social media την προετοιμασία τους και τη διεξαγωγή των αγώνων.

Ανάμεσα σε «Columbians», «Mpironi», «Δόξα Χαλανδρίου», «Brazileiros» και «Αστέρας Χαλανδρίου», διαλέξτε την ομάδα που θα στηρίξετε και ας κερδίσει ο καλύτερος!