Επίσκεψη του Γιώργου Ιωακειμίδη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ενημερώθηκε για το σχέδιο ανάπλασης του Βοτανικού – Ανακοίνωση της παράταξης “Αττικός Κύκλος”

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Αττικός Κύκλος” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στα κεντρικά γραφεία της ΠAE Παναθηναϊκός βρέθηκε την Πέμπτη στις 13 Ιουλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτικής Αττικής με τον “Αττικό κύκλο” Κώστα Καμπετσή. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον κ. Παναγιωτίδη και τους ανθρώπους του “Τριφυλλιού” ώστε να ενημερωθούν για την πορεία των έργων ανάπλασης του Βοτανικού.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης τους, ο Γιώργος Ιωακειμίδης σχολίασε αναφορικά με την εξέλιξη των έργων: “Επισκεφθήκαμε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Καμπετσή, για να ενημερωθούμε για την πορεία της διπλής ανάπλασης. Η κατασκευή του γηπέδου στον Ελαιώνα θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία αλλαγής, αυτής της υποβαθμισμένης περιοχής. Ως δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη είχα στηρίξει την κατασκευή του γηπέδου στον Ελαιώνα, διότι πάντα πίστευα, ότι μόνο με τόσο μεγάλα έργα μπορεί να αλλάξει αυτό το κομμάτι της Αττικής. Θέλω να σας ενημερώσω, ότι το 40% του Ελαιώνα ανήκει στο Ρέντη, το 25% στον Δήμο Αθηναίων και η ανάπλαση είναι εξ ολοκλήρου στα όρια του Δήμου Αθηναίων. Ελπίζουμε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και μέσα στο 2026 να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να συμβεί αυτό.”