Επίσκεψη Παν.Ιωάννου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, επικεφαλής κλιμακίου της παράταξης “Νέα Δημιουργία”,επισκέφθηκε τη σχολική μονάδα και συναντήθηκε με το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Νέα Δημιουργία” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ο Επικεφαλής της κ. Παναγιώτης Ιωάννου ακολουθώντας πιστά το σχεδιασμό που έχει εκπονήσει, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη νέα γενιά, πραγματοποίησε ακόμα μια συνάντηση αυτή τη φορά με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης. Στην εν λόγω συνάντηση παρών ήταν και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Άγγελος Γρηγορούδης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Γιώργος Μπιλάλης, αφού αρχικά ευχαρίστησε τον κ. Ιωάννου για την πολύτιμη προσφορά του κατά το παρελθόν αναφορικά με την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, ανέλυσε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωάννου δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να ενεργεί προς όφελος των μαθητών αλλά και των γονιών, κατανοώντας όλα τα σημαντικά δυστυχώς προβλήματα που οι τελευταίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν.