Δύναμη ανάπτυξης: Θα “ακούσουμε” όλες τις γειτονιές!

.

Ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ανδρέας Βασιλόπουλος, άνοιξε τον κύκλο των συναντήσεων του με τους κατοίκους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ξεκινώντας από το Μάτι.  Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Δύναμη ανάπτυξης:

.

Στη κατάμεστη αίθουσα γνωστού restaurant, o Ανδρέας Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στη συνειδητή απόφασή του να ξεκινήσει τις συναντήσεις με τους δημότες αρχίζοντας από το Μάτι, μια περιοχή που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τη φονική πυρκαγιά του 2018 και δεν έχει επουλώσει ακόμη τις πληγές της.

.

Τόνισε την ανάγκη για την αλλαγή που επιθυμούν οι κάτοικοι του δήμου αλλά και την επιθυμία του, να ακούσει τις προτάσεις των κατοίκων που δεν θέλουν απλώς να φύγει ένας Δήμαρχος και να έρθει ένας άλλος, αλλά να έρθει ένας που θα λύσει τα προβλήματά τους.

.

Στη σύντομη ομιλία του, τόνισε τη σημασία της πλήρους διαφάνειας σε όλες τις δημοτικές “συναλλαγές” και την ικανότητα που πρέπει να έχει ο Δήμαρχος για να ακούει όλους τους πολίτες. 

.

To θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου, μετά το πέρας της ομιλίας του, ήταν η καλύτερη απόδειξη της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ αυτού και των δημοτών και δείχνει ένα Δήμαρχο που η βασική του προτεραιότητα είναι να συνεργαστεί στενά με τους δημότες για να δώσει λύση στα προβλήματά τους.