Εντυπωσιακός Π. Μανούρης στα εγκαίνια (φώτο)

«Θα δώσουμε έναν μεγάλο και τίμιο αγώνα για να αλλάξουμε τη Νέα Ιωνία, για την ιστορία της» – Γέμισε ο πεζόδρομος της Μεσολογγίου για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Παναγιώτη Μανούρη

«Μέρα γιορτής» χαρακτήρισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου. Ξεκινώντας ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που λαμβάνει σε όλες τις εκδηλώσεις και συναντήσεις της παράταξης, τονίζοντας ότι το επόμενο διάστημα η παρουσία στις γειτονιές θα ενταθεί, ενώ η διαβούλευση του προγράμματος συνεχίζεται.

Τα βασικά σημεία της καθημερινότητας

«Έχουμε το επιχειρησιακό μας σχέδιο και ξέρουμε πώς να κάνουμε πράξη το πρόγραμμα μας», σημείωσε. Στάθηκε, όμως και στην παρουσία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης αλλά και του συνόλου του ψηφοδελτίου αυτά τα τέσσερα χρόνια, τονίζοντας ότι υπάρχει ένα «άξιο πολιτικό προσωπικό», «νέους και παλιούς, που αποτελούν ένα μείγμα επιτυχίας για την πόλη και μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα μας».

Ο επικεφαλής της «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» πως στο επίκεντρο θα τεθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Δίνοντας ορισμένα βασικά σημεία αναφέρθηκε στην ανάγκη μιας «καθαρής και βιώσιμης πόλης», ενώ ανέδειξε και την ανάγκη αυτή να είναι προσβάσιμη για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της. Τέλος ανέδειξε τη σημασία να αξιοποιηθούν διαφορετικά οι ελεύθεροι χώροι και οι πλατείες καθώς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Νέας Ιωνίας.

«Από το επόμενο πρωί όλοι στις θέσεις μας»

«Θα κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα, τίμιο και καθαρό ώστε στο τέλος να σας υπηρετήσουμε», είπε απευθυνόμενος στους δημότες. «Θα αλλάξουμε τη Νέα Ιωνία για την ιστορία της», σημείωσε ακόμα, εξηγώντας ότι από το επόμενο πρωί «όλοι θα είμαστε στις θέσεις μας, Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας».