“Ενωμένοι”…με τη Μαρίνα Πατούλη

Την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού με το όνομα “Ενωμένοι” πραγματοποίησε η Μαρίνα Πατούλη, όπου και παρουσίασε 31 από τους υποψήφιους.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται (από το νυν πολιτικό προσωπικό της πόλης) οι:

Μονεμβασιώτης Σταύρος, Τσελέντας Αντώνης, Μαρμαγγιόλης Ιωάννης, Σοκορέλη Νότα, Φωτίδης Χρήστος, Ασπραδάκη Άννα, όλοι προερχόμενοι από την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Η εκδήλωση έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. (Δείτε την ΕΔΩ)

Το δελτίο τύπου του συνδυασμού:

Σε μία εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, με τους δημότες να κατακλύζουν την αίθουσα και το φουαγέ, του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, παρουσίασε τις βασικές θέσεις της υποψηφιότητας της και τους πρώτους 31 υποψήφιους του Συνδυασμού «Ενωμένοι».

«Είμαστε ενεργοί πολίτες», τόνισε η κυρία Πατούλη, «που αγαπάμε την πόλη που ζούμε και επιδιώκουμε το καλύτερο για τη ζωή μας. Είμαστε δημότες που πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικός. Να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Να λειτουργεί ανοικτά και αποτελεσματικά, προς όφελος των δημοτών του. Είμαστε πολίτες, που πιστεύουμε ότι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι η συλλογική δράση, η συνεργασία, η ενότητα. Που μας ενώνει η επιθυμία να προσπαθήσουμε, μαζί, για το καλύτερο. Δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «Ενωμένοι» και ζητάμε τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σας ώστε να αναλάβουμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας.

 • «Ενωμένοι» σημαίνει δύο πόλεις, ένας Δήμος. Ενιαία αντιμετώπιση Λυκόβρυσης και Πεύκης. Συνεκτιμώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες κάθε περιοχής του Δήμου μας, τις αντιμετωπίζουμε ως αδιάσπαστο σύνολο.
 • «Ενωμένοι» σημαίνει ότι ξεπερνάμε κομματικούς φραγμούς και δουλεύουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε το Δήμο που θέλουμε και την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.
 • «Ενωμένοι» σημαίνει ότι συμφωνούμε να αφήσουμε πίσω λογικές απλής διαχείρισης των προβλημάτων και να προσχωρήσουμε σε λογικές αειφόρου και βιώσιμης ανάπτυξης.
 • «Ενωμένοι» σημαίνει ότι επιζητούμε τη σύνθεση, που προκύπτει μέσα από θέσεις και αντιθέσεις και επιδιώκουμε τη συμπόρευση με καθέναν και καθεμία που νοιάζεται για τον Δήμο μας και τη ζωή μας.

Η επόμενη ημέρα του Δήμου μας έχει ανάγκη από τη συμμετοχή όλων.

Σας καλώ να δικαιώσουμε το όνομα του Συνδυασμού μας. Να προχωρήσουμε Ενωμένοι, για να ανταποκριθούμε δημιουργικά στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Να κερδίσουμε, μαζί, το αύριο για τον Δήμο μας, τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, τη ζωή μας».

Η πρώτη ομάδα των 31 υποψηφίων του Συνδυασμού «Ενωμένοι»:

 1. Χρήστος Καραμούτσιος, Μαθητής Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, Πρόεδρος 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου
 2. Μονεμβασιώτης Σταύρος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Λυκόβρυσης – Πεύκης
 3. Τσελέντας Αντώνης, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρώην Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης, Καθαριότητας – Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας
 4. Μαρμαγγιόλης Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Δ/ντής Γενικού Λυκείου Λυκόβρυσης, Πρώην Αντιδήμαρχος
 5. Σοκορέλη Νότα, Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πρώην Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Λυκόβρυσης – Πεύκης
 6. Φωτίδης Χρήστος, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης & Πρόεδρος ΠΕ.Α.Π., Ηθοποιός
 7. Ασπραδάκη Άννα, Αντιδήμαρχος Πεύκης Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων, Εκπαιδευτικός
 8. Αγγελόπουλος Τάκης, Πρώην Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Φαρμακοποιός, ανειλημμένες υποχρεώσεις στο εξωτερικό δεν επέτρεψαν να τον έχουμε απόψε κοντά μας.
 9. Βελής Ιωάννης, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
 10. Γιαννούκος Κωνσταντίνος, Ιατρός Ειδικός Καρδιολόγος – Υπερτασιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών
 11. Γιαννουλοπούλου Δήμητρα, Φιλόλογος Εκπαιδευτικός με Ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή
 12. Γρηγοράκης Δημήτρης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
 13. Γρηγοράκης Στέλιος, Οικονομολόγος
 14. Γρίβα Πέγκυ, Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ, Διαιτητής Α1 Καλαθοσφαίρισης
 15. Εγγλέζου Ελένη, Φιλόλογος Αγγλικής Γλώσσας – Εκπαιδευτικός
 16. Θεοχάρης Αναστάσιος, Οδοντίατρος
 17. Κοσμίδης Κώστας, Οικονομολόγος – Ανώτερο Στέλεχος Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας Α.Ε.
 18. Κουσίσης Γιώργος, Πτυχιούχος Φυσικός με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 19. Κουτρουμπή Μαρία, Στέλεχος Δημόσιας Διοίκησης με Ειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & στις Δημόσιες Σχέσεις
 20. Μανούκης Αλέξανδρος, PhD Universtity of Athens, M.A. Επικοινωνία – Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού – Συμβουλευτική, Καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αστυνομικής Ακαδημίας
 21. Μητροπούλου Ανδριάνα, Μέλος Ένωσης Γονέων Λυκόβρυσης – Πεύκης
 22. Ναθαναήλ Γιώργος, Δικηγόρος
 23. Νταλούκας Κωνσταντίνος, Παιδίατρος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων
 24. Παπανδρέας Βαγγέλης, Φιλόλογος Ιταλικής Γλώσσας, Μεταφραστής, Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών
 25. Πιττού Κατερίνα, Φαρμακοποιός και Μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΡΩΓΗ»
 26. Πρωτονοτάριος Νίκος, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
 27. Στρίμπερης Αλέξανδρος, Τραπεζικό Στέλεχος, Μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
 28. Τσεκούρα Έφη, Δικηγόρος, Πρώην Αντιδήμαρχος Πεύκης
 29. Φάββας Νίκος, Μέλος ΠΕ.Α.Π. και Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Εκπαιδευτής Ενηλίκων
 30. Χαραλάμπους Μιχάλης, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης, Συνταξιούχος
 31. Χρόνη Αναστασία, Δικηγόρος

Μηνύματα στήριξης απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος. Το μήνυμα στήριξης του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, μετέφερε η υπεύθυνη επικοινωνίας του Δημάρχου Μάγδα Τσέγκου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αττικής Γιάννης Κεχρής, ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Στάθης Χρήστος, ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Αβραμάκος, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Λυκόβρυσης – Πεύκης Νέας Δημοκρατίας Βενετία Κολοκοτρώνη, ο υποψήφιος βουλευτής ΒΤ Νέας Δημοκρατίας, Τομεάρχης Περιβάλλοντος Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σούλης, ο υποψήφιος βουλευτής ΒΤ Νέας Δημοκρατίας Φώτης Καρύδας, η υποψήφια βουλευτής ΒΤ Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Βρύνα, η υποψήφια βουλευτής ΒΤ Νέας Δημοκρατίας Άρια Αγάτσα, ο περιφερειακός σύμβουλος «Νέα Αρχή» και αναπληρωτής Τομεάρχης και Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Σαντοριναίος, η περιφερειακή σύμβουλος Φωτεινή Δαλιάνη, ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Θανάσης Βλαχοπιώτης, η Αντιδήμαρχος Σκοπέλου Μαρία Σοφικίτου Σίσκου, η σύμβουλος άθλησης Περιφερειάρχη Αττικής και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Χριστίνα Γαλανοπούλου.