#Ενωμένο Μαρούσι: Κύριε Αμπατζόγλου ξυπνήστε και συντονίστε την πολιτική προστασία

|||

|||

     Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “#Ενωμένο Μαρούσι” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Με αφορμή το καιρικό φαινόμενο “Μπάλλος” που βρίσκεται σε εξέλιξη ο επικεφαλής της παράταξης #ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Γιώργος Καραμέρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    ” Η διοίκηση Αμπατζόγλου του Δήμου Αμαρουσίου μολονότι οι δρόμοι της πόλης, έχουν γίνει ήδη ποτάμια από το καιρικό φαινόμενο που είναι σε εξέλιξη και υπάρχει σοβαρή ανησυχία για το ακαθάριστο ρέμα Σαπφούς αλλά και τους κάδους που ξεχειλίζουν σε κάποιες περιπτώσεις γύρω από αυτό εξακολουθεί να κοιμάται τον επικίνδυνο ύπνο του δικαίου. Αντί να συγκαλέσει άμεσα και εκτάκτως τη συνεδρίαση του συντονιστικού τοπικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας όπως προβλέπεται από το νόμο παραμένει πίστη στο δόγμα που διατύπωσε πριν λίγες μέρες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι “δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με το Θεό”. Έτσι αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και μπορεί τυμβωρυχώντας να επένδυσαν πολιτικά στις συνέπειές της αλλά τώρα κρύβονται στα στεγανά ζεστά γραφεία τους.

    Δείτε κι αυτό: Αντιπροσωπεία της #Ενωμένο Μαρούσι επισκέφθηκε το Πολύδροσο και συζήτησε με τους κατοίκους

 

    Οφείλει τόσο ο κ. Αμπατζόγλου όσο και οι αντιδήμαρχοι του τεχνικών έργων και Πολιτικής Προστασίας να κινητοποιηθούν άμεσα και να εξαντλήσουν όλα τα εργαλεία που τους δίνει ο νόμος προκειμένου να επιτελέσουν το καθήκον τους απέναντι στις δημότισσες και τους Δημότες Αμαρουσίου. Πληροφορούμαστε ότι παρά τις έκτακτες συνθήκες έχουν ταξιδέψει μαζικά στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη ενώ η πόλη έχει ουσιαστικές και κρίσιμες ανάγκες.

    Ας τρέξουν τώρα αφού δεν είναι ικανοί όχι να σχεδιάσουν αλλά ακόμα και να συγκαλέσουν μία απαραίτητη από το νόμο Σύσκεψη”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *