Εγγραφές στο Ποιητικό Εργαστήρι του Ιδρύματος Τάκης Σινόπουλος

Εγγραφές για συμμετοχή στο Ποιητικό Εργαστήρι πραγματοποιεί το Ίδρυμα Τάκης Σινόπουλος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ιδρύματος “Τάκης Σινόπουλος” έχει ως εξής:

Αν είσαι 18 έως 45 ετών, αγαπάς την ποίηση και γράφεις ποιήματα δήλωσε συμμετοχή στο Ποιητικό Εργαστήρι του Ιδρύματος Τάκης Σινόπουλος που θα λειτουργήσει από το Φθινόπωρο του 2024 έως την Άνοιξη του 2025.

Στείλε με το ταχυδρομείο, συμβατικό ή ηλεκτρονικό, 3-5 σελίδες δείγμα της ποιητικής σου δουλειάς ή των ποιητικών σου ενδιαφερόντων. (Συμπλήρωσε: ιδιότητα, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο).

Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να συνεργαστείς από κοντά με σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής ποίησης.
Ο κύκλος των σπουδών θα είναι διετής και η φοίτηση δωρεάν. Ο πρώτος χρόνος θα είναι αφιερωμένος στην ελληνική και ο δεύτερος στην παγκόσμια ποίηση.

Τις εργασίες του Ποιητικού Εργαστηρίου θα διευθύνουν η ποιήτρια και φιλόλογος Τασούλα Καραγεωργίου και η ποιήτρια και καθηγήτρια της αγγλόφωνης λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Λιάνα Σακελλίου.

Για τη φοίτηση στο Ποιητικό Εργαστήρι επιλέγονται κατ’ έτος έως 20 ενδιαφερόμενοι. Τα μαθήματα του Α’ και του Β’ κύκλου πραγματοποιούνται από το Φθινόπωρο έως την Άνοιξη του επομένου έτους στην έδρα του Ιδρύματος στον Περισσό.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Σεπτεμβρίου 2024. Το Ίδρυμα θα βεβαιώνει με επιστολή του —έντυπη ή ηλεκτρονική— την παραλαβή.

Οι ποιητικές εργασίες να στέλνονται στην έδρα του Ιδρύματος: Τάκη Σινόπουλου 22, 111 42 ΑΘΗΝΑ, ή —συνιστάται ιδιαιτέρως— με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος: elpenor@otenet.gr

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-2583416, ώρες 10-13 κάθε πρωί.