Έκτακτο: Κλείνουν τα ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής

Σταματάει τη λειτουργία του το κατάστημα ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής εντός των επόμενων ημερών – Παρέμβαση του Δήμου και έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητά η αντιπολίτευση

Με πρόσφατη απόφαση η κεντρική διοίκηση των ΕΛΤΑ αποφάσισε να βάλει τέλος στη λειτουργία του καταστήματος στο Κοντόπευκο, αφήνοντας μια μεγάλη περιοχή χωρίς εξυπηρέτηση για ταχυδρομικές μεταφορές.

Γ. Σταθόπουλος: Οι βουλευτές του Βορείου Τομέα να πάρουν θέση

Την είδηση σχολιάζει ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αναφέροντας τα εξής:

Όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία (απο την Διαυγεια),κλείνει στις 10/7 το υποκατάστημα του Ταχυδρομείου στο Κοντοπευκο Αγίας Παρασκευης Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Εξαιρετικά λυπηρό νέο.

Το καταγγέλλουμε και καλούμε τους βουλευτές και Υπουργούς του Βορείου Τομέα να το αποτρέψουν.

Η Αγία Παρασκευή δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από το μικρό κατάστημα της οδού Αγ. Ιωάννου.

Η δημοτική αρχή οφείλει να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γ. Μυλωνάκης: Να βάλουμε πλάτη να μην κλείσει το κατάστημα

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε» Γιάννης Μυλωνάκης σημειώνει σχετικά:

Να βγει μπροστά ο δήμαρχος και να διεκδικήσει την ακύρωση της απόφασης που θα βάλει σε ταλαιπωρία χιλιάδες συμπολίτες μας!

Με απόφαση που έλαβε η διοίκηση των ΕΛΤΑ, κλείνει από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 το κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Κοντόπευκο, αφήνοντας μια ολόκληρη περιοχή χωρίς ταχυδρομική υπηρεσία.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη δημόσια υπηρεσία που κλείνει στην πόλη μας, αφού τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε τη διαρκή «αποψίλωση» της Αγίας Παρασκευής από κρίσιμους κρατικούς φορείς, που εξυπηρετούν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

Τώρα, δεν είναι ώρα ούτε για συσκέψεις, ούτε για συζητήσεις. Όσο υπάρχει ακόμη καιρός, καλούμε τον δήμαρχο να βγει επιτέλους μπροστά, να αξιοποιήσει όσες γνωριμίες έχει στη «φιλική» του κυβέρνηση, να ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό και να πιέσει – διεκδικήσει να πάρουν πίσω τα ΕΛΤΑ αυτή τη δυσμενή για τους κατοίκους της πόλης μας απόφαση.

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και ο επικεφαλής του Γιάννης Μυλωνάκης τίθενται στη διάθεση του δημάρχου προκειμένου να συμβάλλουν με κάθε τρόπο και σε κάθε συνάντηση για να αποτρέψουμε το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο.

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό. Τώρα, όλοι μαζί, να «βάλουμε πλάτη» για να αποτρέψουμε την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.