Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10.00′ π.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο “Στέφανος Καραλής” (Αρχ. Αθηνών Χρυσοστόμου 15, πλησίον Κολυμβητηρίου) – Ταυτόχρονα, το Δ.Σ. του Σωματείο Εργαζομένων καλεί τα μέλη του και όλους τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Όπως ανακοινώνει το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 10.00′ π.μ. πραγματοποιείται η γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου. Ο χώρος που θα γίνει η συνέλευση είναι το κλειστό Γυμναστήριο “Στέφανος Καραλής” (Αρχ. Αθηνών Χρυσοστόμου 15, πλησίον Κολυμβητηρίου).

Διαβάστε κι αυτό:

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τετάρτη 22 Νοέμβρη στις 10 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο “Στέφανος Καραλής” (Αρχ.Αθηνών Χρυσοστόμου 15 Πλησίον κολυμβητηρίου)

Συζητάμε, διεκδικούμε:

Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση
Προστασία του λαϊκού εισοδήματος
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Μονιμοποίηση των συμβασιούχων
Αύξηση μισθών για να ζούμε με αξιοπρέπεια
Μέτρα ενάντια στην ακρίβεια

Συμμετέχουμε στην Γενική Συνέλευση – Οργανώνουμε την πάλη μας

Διαβάστε κι αυτό:


Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών του Δήμου.

Ταυτόχρονα, το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα καλεί τα μέλη του και τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στις αγωνιστικές εκδηλώσεις και την πορεία για την 50στή επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.