Εκλογές 2023: Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ηράκλειο την Παρασκευή

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 19.00 η Τ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει πολιτική εκδήλωση, στο θεατράκι της πλατείας ΗΣΑΠ Ηρακλείου, με θέμα: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και την πολιτική του κεφαλαίου, της Ε.Ε. του ΝΑΤΟ με μαχητικούς αγώνες και ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά».

Ομιλητές:

  • Νεκτάριος Χαϊντάρ, μέλος της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου και υποψήφιος βουλευτή στο Β1 Βόρειο τομέα Αθηνών
  • Αντώνης Δραγανίγος, μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος βουλευτής Β2 Δυτικού τομέα Αθηνών

Η Τοπική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει αναλυτικά:

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΗ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει με 284 υποψήφιους-ες στις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιούνη και στις 59 εκλογικές περιφέρειες και με ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να υποστηρίξει το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα στόχων πάλης, να διαδώσει τις θέσεις της και το μήνυμα ότι η κυβέρνηση, όποια και αν είναι, και η πολιτική του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ ανατρέπονται με μαχητικούς αγώνες και ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά.

Διεκδικεί την εκλογική στήριξή της για να μπει σφήνα στα σχέδια του κεφαλαίου, να υπερβεί τους οικονομικούς φραγμούς και τα αντιδημοκρατικά όρια που θέτει και το νέο καλπονοθευτικό σύστημα, να σπάσει τη φίμωση των κυρίαρχων ΜΜΕ.

Τα ψηφοδέλτια , όπως και στις προηγούμενες εκλογές, απαρτίζονται από εκατοντάδες αγωνίστριες και αγωνιστές, εργάτες και εργάτριες, αγρότες, φοιτητές και φοιτήτριες, νέους και νέες, εργαζομένους στην επισφάλεια, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους. Ταυτόχρονα, αποτυπώνουν την πολιτική δράση, την ιστορία και τις δυνατότητες ευρύτερης συσπείρωσης και στήριξης του μετώπου της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας. Με τη συμμετοχή αγωνιστών όλων των γενιών των μεγάλων αγώνων του λαού και της αριστεράς, από τη γενιά των Ιουλιανών και της κατάληψης του Πολυτεχνείου μέχρι σήμερα.

Εκδήλωση Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής, τη Παρασκευή16 Ιουνίου, στις 19.00, στο θεατράκι της πλατείας Η.Σ.Α.Π. Ηρακλείου.

Θα μιλήσουν οι:
• Νεκτάριος Χαιντάρ υποψήφιος στον Β τομέα Αθήνας
• Δραγανίγος Αντώνης υποψήφιος στο Β2 Δυτικό τομέα Αθήνας

«Μπορούμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και την πολιτική του κεφαλαίου, της Ε.Ε. , του ΝΑΤΟ με μαχητικούς αγώνες και ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά»

25Ιουνίου Ψηφίζουμε/στηρίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για να γίνει η αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής!

Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ηρακλείου Αττικής