Εγκαίνια γραφείων Πολεοδομίας Δήμου Λαυρεωτικής

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Λαυρεωτικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκαν στην Κερατέα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη,τα εγκαίνια των γραφείων της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας) του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς κατά την τελετή των εγκαινίων τόνισε τη σημασία της ίδρυσης και λειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης στο Δήμο μας καθώς «ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι από τους ελάχιστους Δήμους που έχουν συστήσει Υπηρεσία Δόμησης. Στόχος μας η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των πολιτών σχετικά με πολεοδομικά και χωροταξικά ζητήματα, όπως η εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδιασμού, ο έλεγχος αυθαίρετων κατασκευών και η έκδοση οικοδομικών αδειών. Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε σήμερα να εγκαινιάζουμε στην Κερατέα τα γραφεία αυτής της Υπηρεσίας, η οποία είναι αναγκαία για κάθε σύγχρονο Δήμο».

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης συνεχάρη το Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη σύσταση και λειτουργία Υπηρεσίας Δόμησης στο Δήμο Λαυρεωτικής, διαβεβαιώνοντας ότι έχει προβλεφθεί η υποστήριξη και ενίσχυση με το απαραίτητο προσωπικό για τη στελέχωσή της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νικόλαος Πέππας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός, ο πρώην Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαυρεωτικής, υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, υπάλληλοι του Δήμου καθώς και πλήθος κόσμου.