Στις εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο λειτουργίας της θεατρικής ομάδας του ΚΟΙΠΑΠ η “Δήμος Μπροστά+”

Από το γραφείο τύπου της “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Έναν χρόνο δημιουργικού αγώνα και παραστάσεων συμπλήρωσε η Θεατρική Ομάδα του ΚΟΙΠΑΠ και δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από το πλευρό της!

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης παραβρέθηκε στην εορταστική συνάντηση της Θεατρικής Ομάδας, παρουσία του σκηνοθέτη και συγγραφέα Σάββα Παρίτση, με αφορμή την ολοκλήρωση της παράστασης «Ω, Γη της Ιωνίας» που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τους συντελεστές για τον έναν χρόνο δημιουργίας, καθώς και ν τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με το ίδιο χαμόγελο. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε σταθερά κοντά σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον Πολιτισμό και, βεβαίως, συνεισφέρει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης. Η Θεατρική Ομάδα του ΚΟΙΠΑΠ είναι ένας φάρος Πολιτισμού για την πόλη μας και θέλω να συγχαρώ όλους για την θέρμη, την δημιουργική τους διάθεση και τις εξαιρετικές ιδέες τους. Θερμά συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ Παναγιώτη Μπόλλα για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται, καθώς επίσης, στην διευθύντρια 3ης ηλικίας και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, Άννα Γαιτανίδου, την προϊστάμενη των δημοτικών πολυιατρείων, Σοφία Νίκου και, βεβαίως, τον σκηνοθέτη Σάββα Παρίτση. Η υποστήριξη και η συνδρομή μας σε ό,τι μας ζητηθεί, είναι το ελάχιστο “ευχαριστώ” για το έργο τους».