Έχει ένα ξάδελφο, που έχει μια συνυφάδα, της οποίας η συμπεθέρα…

Η σωρεία στηρίξεων από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις στο Μάριο Ψυχάλη έφερε την αναμενόμενη αντίδραση από το Γρηγόρη Λέων.

..

Ανακάλυψε – μετά τον πρώτο γύρο και τη στήριξη στο Μ. Ψυχάλη– ότι κάποιος -α υποψήφια σε έναν από τους συνδυασμούς που τον στηρίζει ήταν υποψήφια με το ακροδεξιό μόρφωμα των Σπαρτιατών.

..

Μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι αν ο συγκεκριμένος συνδυασμός είχε στηρίξει τον κ. Λέων αυτή η “λεπτομέρεια” θα είχε παραπέσει.

..

Η ανακοίνωση του Μάριου Ψυχάλη:

Η Δημοκρατία λέει ΟΧΙ στα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων!

Στον υποψήφιο δήμαρχο που ως άλλος «αερόλιθος» εξ Αθηνών έρχεται στον Δήμο μας ως κατακτητική δύναμη μαζί με τους «ειδικούς» συνεργάτες του, μια και μόνη απάντηση του πρέπει, ως τελευταία και μάλλον απέλπιδα προσπάθεια μας, να τον φέρουμε σε θέση να κατανοήσει την Δημοκρατία, ως έννοια και ως λειτουργία.

..

Συμπαθέστατε κύριε Γρηγόρη, το Δημοκρατικό πολίτευμα έχει από μακρού πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, τα οποία με την τελευταία θλιβερή ανακοίνωση σας δείχνετε ότι και θέλετε και προφανώς τα νοσταλγείτε. Η αυτοδιοικητική μας προσπάθεια έχει ως επίκεντρο την Κοινωνία των Πολιτών, την οποία και θέλει να υπηρετήσει και όχι την ομάδα των «κολλητών» που ως κατακτητική δύναμη τύπου «γυψοποιείου» προβάλετε εσείς στο εκλογικό σώμα των συμπολιτών μας.

..

Την αυτοδιοικητική αυτή μας προσπάθεια την συνδράμουν χιλιάδες δημότες και τρεις επιπλέον παρατάξεις που την προηγούμενη Κυριακή 8/10 έδωσαν και εκείνες τον αγώνα τους με ήθος και εντιμότητα, χωρίς εσείς κύριε Γρηγόρη, κατά την διάρκεια της μακράς εκλογικής περιόδου, να έχετε δηλώσει το παραμικρό περί «ακραίων στοιχείων» που βρίσκονται εκτός Δημοκρατικού φάσματος.

..

Ως εκ τούτου, κύριε Γρηγόρη, σας αφήνουμε στην μοναξιά σας, δηλώνοντας παράλληλα την χαρά μας που η κοινωνία των συμπολιτών μας τόσο γρήγορα και τόσο διεξοδικά αντιλήφθηκε ότι στο Δήμο μας παρουσιαστήκατε όχι ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά ως «αναρριχητής» που θέλει να εμπλουτίσει το βιογραφικό του για να αναζητήσει τυχοδιωκτικά άλλα πεδία δράσης στο μέλλον.

Καληνύχτα κύριε Γρηγόρη