Δυο φανάρια, πέντε φωτογραφίες!

Πενία τέχνας κατεργάζεται. Διαχρονική παροιμία, που ταιριάζει γάντι στη διοίκηση του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Δυο παλλόμενα φανάρια τοποθέτησαν ( 2 φανάρια!) και έβγαλαν δελτίο τύπου με 5 φωτογραφίες!

Τα δυο φανάρια! Πρόκειται μάλλον για τα πιο πολυφωτογραφημένα φανάρια της Αττικής!

Όταν προσπαθούν να δείξουν έργο, 8 μήνες προ των εκλογών, με τέτοια κόλπα, καταλαβαίνουμε την απερίγραπτη ένδεια έργου.

Οι φωτογραφίες συνοδεύτηκαν και από λεκτικό και δήλωση της Δ. Θωμαϊδου. Τέτοιο γεγονός δε μπορεί να μείνει χωρίς δήλωση της οραματίστριας του έργου!:

” Παλλόμενα φανάρια σε επικίνδυνα σημεία της πόλης τοποθετεί ο Δήμος Νέας Ιωνίας 🚦

Με παλλόμενα φανάρια σήμανσης «εξοπλίζει» τους δρόμους ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε μια προσπάθεια προστασίας πεζών, μαθητών/τριών και οδηγών οχημάτων και αποφυγής τυχόν ατυχημάτων.

Οι ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες διαθέτουν ένα φωτεινό πεδίο κίτρινου χρώματος, λειτουργούν όλο το 24ωρο και είναι ιδανικοί για την επισήμανση κινδύνου στις διαβάσεις πεζών και στις επικίνδυνες διελεύσεις πεζών και οχημάτων.

Σε σχετική δήλωσή της η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει:

«Συνεχίζουμε να τοποθετούμε παλλόμενα φανάρια σήμανσης σε διάφορα σημεία της πόλης που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής από τους διερχόμενους οδηγούς προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφαλή διέλευση πεζών και μαθητών, αλλά να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα στην πόλη μας. Ως Δημοτική Αρχή παραμένουμε πιστή στις υποχρεώσεις μας απέναντι στην ασφάλεια των συμπολιτών μας και συνεχίζουμε με αυτές τις παρεμβάσεις να διαμορφώνουμε μια πόλη σύγχρονη και φιλική, όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να μετακινείται με απόλυτη ασφάλεια».

Σχετικό θέμα: Δεν άκουσε τίποτα για τα Τέμπη ο κ. Χατζησαββίδης;