Δράση ενίσχυσης του παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της Αντικαρκινικής Εταιρείας από τους Εθελοντές Ηρακλείου

Δράση ενίσχυσης του παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνεται από τους Εθελοντές Ηρακλείου με τη συλλογή ειδών προσωπικής υγιεινής, κρεμών κατά των ερεθισμών και βοηθημάτων βάδισης, τα οποία θα προωθηθούν σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία και αγωνίζονται όχι μόνο με την ασθένειά τους αλλά και με την έλλειψη βασικών αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης. όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση. Τα είδη θα συγκεντρώνονται μέχρι την Πέμπτη 28.06.2024, στο Γραφείο των Εθελοντών Στ. Καραγεώργη 2, 1ος όροφος (δίπλα στο ΚΕΠ), ΤΗΛ. 2132000188.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – κάλεσμα των Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου έχει ως εξής:

Οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μαζεύουν είδη προσωπικής υγιεινής (μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες κ.λ.π.), sudocrem (κρέμα κατά των ερεθισμών) βοηθήματα βάδισης (πι, μπαστούνια) για την ενίσχυση της δράσης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρία Ενιαίο Παράρτημα ΝΙΦΗΜ.

Τα είδη συγκεντρώνονται μέχρι την Πέμπτη 28.06.2024, στο Γραφείο των Εθελοντών Στ. Καραγεώργη 2, 1ος όροφος (δίπλα στο ΚΕΠ), ΤΗΛ. 2132000188. Τα είδη θα προωθηθούν σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία και αγωνίζονται όχι μόνο με την ασθένειά τους αλλά και με την έλλειψη βασικών αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης.

Σας καλούμε να συμμετέχετε και σεις σε αυτήν την προσπάθεια γιατί κάθε άνθρωπος αξίζει την ελπίδα, την στήριξη και την αγάπη.