Η πρώτη γυναίκα χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων στο Χαλάνδρι

Η πρώτη γυναίκα χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων στη διαχείριση απορριμμάτων πιστοποίθηκε στον Δήμο Χαλανδρίου. Πρόκειται για την Αλεξία Γιατζόγλου, η οποία μετά από τρία χρόνια ως βοηθός χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων έλαβε το σχετικό δίπλωμα.

Ο Δήμος Χαλανδρίου αναφέρει σχετικά:

Η Αλεξία Γιατζόγλου, μέχρι πρότινος βοηθός χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων στη διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Χαλανδρίου, πιστοποιήθηκε, στις αρχές Νοεμβρίου 2023, ως διπλωματούχος χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων, μετά από μία μεγάλη περίοδο μαθητείας. Η κ. Γιατζόγλου πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος και ήδη έχει ξεκινήσει να εκπαιδεύει τους επόμενους μελλοντικούς χειριστές του Δήμου.

Από τη στιγμή που ήρθε στο Δήμο, ως μόνιμη υπάλληλος, στη διεύθυνση διαχείρισης απορριμμάτων με την πρόσκληση 3Κ, όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Γερολυμάτος, έχει ανταποκριθεί με αξιοσημείωτη επιμονή και επιτυχία σε όλες τις εργασίες αποκομιδής κλαδεμάτων με αρπάγη.

Η Αλεξία Γιατζόγλου είναι μητέρα 3 παιδιών και εκτός από το δίπλωμα χειρισμού έχει όλα τα επαγγελματικά διπλώματα οδήγησης οχημάτων, και βέβαια το μεγαλύτερο δίπλωμα, αυτό της ζωής, που ανατρέπει τα στερεότυπα δεκαετιών περί του «αδύναμου» φύλου και της ανεπάρκειας του στο, κάθε είδους, τιμόνι.