Δήμος Μπροστά+: Περιοδεία στη λαϊκή αγορά Πεύκης

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Την πρώτη παρουσία του νέου έτους στην Λαϊκή Αγορά Πεύκης, καθώς επίσης και σε επιχειρήσεις της Λεωφόρου Ειρήνης πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», συνεχίζοντας την αδιάκοπη επαφή τους με την κοινωνία της πόλης.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας μας, δεχθήκαμε την θερμή υποδοχή των δημοτών και των επιχειρηματιών της περιοχής, οι οποίοι μετέφεραν τις αγωνίες και τις ανάγκες τους, ζητώντας την συνεργασία και την υποστήριξή μας.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο, Μάριο Ψυχάλη συνόδευαν ο κοινοτικός σύμβουλος Πεύκης, Βασίλης Γρυλλής, το μέλος ΔΣ ΠΕ.Α.Π Χαράλαμπος Καρανάσος, το μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Μανδαμαδιώτου, η υπεύθυνη νέων της παράταξης, Μαρία Αθανασοπούλου και το μέλος της παράταξης Γιώργος Ντούσκας.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Μάριος Ψυχάλης, ανέφερε:

«Συνεχίζουμε την καθημερινή επαφή μας με την κοινωνία και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε ούτε μία στιγμή. Από το 2019, αδιάκοπα καταγράφουμε προβλήματα, ακούμε τους πολίτες, προτείνουμε λύσεις και σχεδιάζουμε το μέλλον της πόλης. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε σύμμαχό μας κάθε δημότη. Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε».