Δήμος Μπροστά+: Συνεχίζονται οι δράσεις της παράταξης

Συνάντηση σε πολύ θερμό κλίμα είχαν ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης σε cafe της Πεύκης με σκοπό τον περαιτέρω σχεδιασμό δράσεων – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο προγραμματισμός των δράσεων και ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα στον Δήμο δεν σταματά ποτέ. Η ομάδα της παράταξης μας «δήμος Μπροστά+» εργάζεται άοκνα με μόνο γνώμονα το καλό της πόλης και την αλλαγή στην σημερινή εικόνα της. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει σε χαλαρό και φιλικό κλίμα στο café Alios στην Πεύκη με τον Γραμματέα της Δημοτικής Παράταξης, Γιώργο Στιβαχτή, τον δημοτικό σύμβουλο Ιορδάνη Βογιατζόγλου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ Αντώνη Χαριτάκη, τον το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΙ.Π.Α.Π., Βασιλική Ματζαβέλα και το μέλος της παράταξης, Μαρία Μαρήλια Νικολαΐδου και όλοι μαζί να θέσουν τις βάσεις για τις ενέργειες του επόμενου διαστήματος.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά για το καλό της πόλης. Όλοι μαζί, ενωμένοι και με διάθεση για προσφορά, ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας. Με χαμόγελο, αισιοδοξία και ενότητα, είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε!».