Δ. Αλεφαντής: Όχι στους πειραματισμούς

Ενδιαφέρουσα ανακοίνωση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής της ΝΔ Δημήτρη Αλεφαντή

Ανακοίνωση Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Παρασκευής

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες, συμπολίτες μου, οι εκλογές τελείωσαν και δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό για την παράταξη της ΝΔ στην Αγία Παρασκευή. Ενώ στο επίπεδο της Περιφέρειας καταφέραμε ένα ιστορικό ποσοστό του 55%, στο επίπεδο του Δήμου και οι τέσσερις παρατάξεις που ανήκουν στη ΝΔ, απέτυχαν να ξεπεράσουν το 40%.

..

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό το απογοητευτικό αποτέλεσμα. Η εσωστρέφεια της Δημοτικής Αρχής και η τοξικότητα που αναπτύχθηκε μεταξύ των παρατάξεων, αλλά και η πολυδιάσπαση της δεξιάς παράταξης, σε τέσσερις συνδυασμούς, οδήγησαν πρώτον στη μεγάλη αποχή των συμπολιτών και δεύτερον, στο να μας γυρίσει ο κόσμος την πλάτη και να αναζητήσει λύσεις αλλού.

..

Μπορεί το αποτέλεσμα να μας πικραίνει και να μας στεναχωρεί, αλλά η παράταξη της ΝΔ στην Αγία Παρασκευή, σύντομα θα ανασυγκροτηθεί και θα επανέλθει, μέσα από την αυτοκριτική και την αναδιάρθρωση που επιβάλλεται πια να γίνει.

..

Ως πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ της πόλης μας, δεν μπορώ να υποδείξω σε κανέναν συμπολίτη μου ποιόν να ψηφίσει. Μπορώ να πω  όμως με σιγουριά και πλήρη επίγνωση των λόγων μου, ότι τα προβλήματα της πόλης βρίσκονται σε τέτοιο σημείο, που δεν επιδέχονται πειραματισμούς. Σας καλώ να ψηφίσετε με γνώμονα το καλό της πόλης.    

                                                                                                                                         Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Παρασκευής

                                                                                                                                                         Δημήτριος Σ. Αλεφαντής