Χρησιμοποιούν το δημοτικό συμβούλιο για να αποπροσανατολίσουν

Ακόμα μια φορά το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πήρε χαρακτηριστικά ροντέο.

Αιτία, η εισαγωγή σε συζήτηση επιστολή ενός εκ των τριών (Κάππος…. Χ. Τομπούλογλου και Ε. Παπαλουκά οι άλλοι δυο) που βρίσκονται σε δικαστική αντιδικία με το Στέφανο Γατσούλη, με το δημοτικό συμβούλιο να παίζει το ρόλο ενός ιδιότυπου ¨δικαστηρίου”.

Φυσικά είναι κατανοητό σε όλους τίνος είναι η πρωτοβουλία εισαγωγής του θέματος στο συμβούλιο και φυσικά και η ευθύνη των απρεπών συμπεριφορών που ακολούθησαν

..

Η ανακοίνωση Γατσούλη:

..

Ο πανικός και η ανεπάρκεια διαχείρισης της Δημοτικής Αρχής, για την διεξαγωγή του Conference League, αποτυπώθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, πυροδοτώντας ανάρμοστες συμπεριφορές σε έναν τέτοιο χώρο.

..
Η Διοίκηση του Γιάννη Τομπούλογλου θέλοντας να αποπροσανατολίσει τους Δημότες από τις αντιδράσεις και τα πυρά που δέχεται όλο αυτό το διάστημα,  από κατοίκους και γονείς για τα επιβαλλόμενα μέτρα της UEFA θέλησε να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα.

..
Έτσι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, παραβιάζοντας την προστασία των προσωπικών δεδομένων, του προέδρου της Σύγχρονης Πόλης κ. Στεφ. Γατσούλη έδωσε βήμα στον κουμπάρο του κ. Χάρη Τομπούλογλου και ιδιοκτήτη της Ιστοσελίδας Ekafeneio,  ώστε να συνεχιστεί με πρόδηλο σκοπό, η κατ’ εξακολούθηση προσβολή της προσωπικότητας του πιο σημαντικού πολιτικού αντιπάλου της Συμπαράταξης και  επικεφαλής της παράταξης μας, Στέφανου Γατσούλη.

..
Η εμμονική μανία της επίδειξης εξουσίας καθώς και η ύπουλη και κακόβουλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για τον αποπροσανατολισμό της Κοινής Γνώμης, μετέτρεψαν το Δημοτικό Συμβούλιο σε Λαϊκό Δικαστήριο.

..
Η επιστολή Κάππου, στόχευε σε μια τελεσίδικη πληροφόρηση του Δ.Σ  δήθεν επινίκιου αποτελέσματος, που δεν είναι όμως πράγματι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ.

..
Η δικαστική διαφορά,  που έχει ο Στέφανος Γατσούλης ως ενάγων, εναντίον των κ.κ. Κάππου, Χάρη Τομπουλογλου και Ευτυχίας Παπαλουκά για την βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς του και την συκοφαντική δυσφήμισή του είναι εκκρεμής.
..

Ως Σύγχρονη Πόλη ενημερώνουμε τους Δημότες μας, ότι η επιστολή Κάππου ήταν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα σε έναν πολιτικό ουρανό που έχει μαζέψει σύννεφα και  ετοιμάζει καταιγίδα.

..
Η απόφαση που τόσο πολύ έχει “χαροποίησει” την Συμπαράταξη Τομπούλογλου –  Παπαλουκά είναι πρωτόδικη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και υπόκειται στα ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΦΕΣΕΩΣ και ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ.

..
Όπως είναι γνωστό, το δημοτικό συμβούλιο δεν ασχολήθηκε, αν και όφειλε κατά νόμο, με την τελεσίδικη καταδίκη (κακουργηματικού χαρακτήρα) του κ. Χάρη Τομπούλογου, για δωροληψία, με την ιδιότητα του προέδρου του δημοσίου Νοσοκομείου Παίδων, όπως έχουν αναφέρει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Τέλος, ενημερώνουμε τους Δημότες και φίλους της παράταξής μας, ότι μένουμε αταλάντευτοι στις δημοκρατικές μας αρχές και τα κεκτημένα της ελευθέριας του λόγου και της αντίθετης άποψης.

..
Παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί απέναντι στο ψεύδος, την συκοφαντία και την λασπολογία που χρησιμοποιείται  καταχρηστικά ως άμυνα  σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους από κάθε πολιτική  εξουσία.

..

Παραμένουμε πολέμιοι σε κάθε πρόσωπο, ή Μέσο προβάλλει την στοχοποίηση και τη δολοφονία χαρακτήρων, που η πόλη μας, θα πρέπει να τα αποβάλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Αποχώρηση του Στ. Γατσούλη