Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης

Ανοίγει σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου 2024 στις 7.00′ μ.μ. τις πύλες του το 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με την επιτροπή πολιτισμού και το Πανελλήνιο Αυτοδιοικητικό Δύκτιο SDG 17 GREECE, σας προσκαλεί στο 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού το Σάββατο 18/05/2024 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης. Οι δημότες μας, θα απολαύσουν όμορφες στιγμές παράδοσης με παραδοσιακά τραγούδια και θα παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς από συλλόγους οι οποίοι προέρχονται από πολλούς δήμους της χώρας μας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που θα φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης μια παράσταση σε νότες και ρυθμούς της παράδοσης από συλλόγους οι οποίοι προέρχονται από πολλούς δήμους της χώρας μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, την επιτροπή πολιτισμού, το Πανελλήνιο Αυτοδιοικητικό Δύκτιο SDG 17 GREECE για την εξαιρετική πρωτοβουλία καθώς και την χοροδιδάσκαλο του δήμου μας Μαρία Μπαφαλούκου για την πολυετή προσφορά της στον χώρο της «χορευτικής» παράδοσης».