Περιοδεία του Κ. Παπαδάκη στη Ν. Ιωνία

Περιοδεία στη Ν. Ιωνία πραγματοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος του κόμματος στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, Κώστας Παπαδάκης. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επισκέφθηκε τους εργαζόμενους του Δήμου Ν. Ιωνίας, τόσο στο Δημαρχείο όσο και στο γκαράζ, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τα προβλήματα τους. Στη συνέχεια, μαζί με κλιμάκιο της ΤΟ ΒΔ Αθήνας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας, περιόδευσαν στα καταστήματα της πόλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΤΟ ΒΔ Αθήνας του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Περιοδεία πραγματοποίησε ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, μαζί με κλιμάκιο της ΤΟ ΒΔ Αθήνας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε με δεκάδες εργαζομένους στο γκαράζ του Δήμου Νέας Ιωνίας, όπως και με τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο. Κάλεσε του εργαζόμενους να καταδικάσουν την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική των κομμάτων του ευρωμονόδρου, που φέρνει την ακρίβεια, τους μισθούς πείνας, τις 13 ώρες εργασίας την ημέρα, υποβαθμίζει και ιδιωτικοποιεί τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας για τον λαό, την ώρα που δίνει πακτωλό δισεκατομμυρίων για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και δαπανά 500.000 ευρώ την ημέρα για την συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια της ΕΕ στην Μέση Ανατολή.

Κάλεσε πλατιά του εργαζόμενους να δώσουν δύναμη και να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές γιατί το ΚΚΕ καταθέτει αυτήν δύναμη στους αγώνες για τα σύγχρονα δικαιώματα του λαού.

Στην συνέχεια το κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον Κώστα Παπαδάκη επισκέφτηκαν το 10ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και τον 1ο Δημοτικό Παιδικό – Βρεφικό Σταθμό όπου συνομίλησε με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Ο Κώστας Παπαδάκης ανέδειξε τα τεράστια προβλήματα στην σχολική στέγη στα σχολεία της περιοχής, την έλλειψη βρεφονηπιακών σταθμών από ολόκληρες συνοικίες του δήμου, όπως της Καλογρέζας και τόνισε πως το ΚΚΕ στηρίζει τους αγώνες των γονιών και των εκπαιδευτικών στην περιοχή, έχει κάνει ερωτήσεις στη Βουλή και αντίστοιχες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κάλεσε το εκπαιδευτικό προσωπικό να βγάλει συμπεράσματα από την αντεκπαιδευτική πολιτική των κυβερνήσεων και των αστικών κομμάτων που οδηγεί στην υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου, στην ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, στις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και να ενισχύσουν το ΚΚΕ που είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για Δημόσια Δωρεάν Εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες.