Αγία Παρασκευή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

Για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη λόγω εργασιών ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα ο Δήμος αναφέρει:

Νεκρός εργάτης στην αμερικανική πρεσβεία

«- Κλειστή η οδός Σκύρου από την οδό Τεμπών έως και την οδό Γ.Σεφέρη, από τις 07:30 έως 15:30, προκειμένου να γίνουν εργασίες με γερανοφόρο όχημα. Τα οχήματα θα διέρχονται εναλλακτικά από την οδό Σκύρου – δεξιά στην οδό Τεμπών – δεξιά στην οδό Ύδρας – αριστερά στη Λ.Μεσογείων – αριστερά στην οδό Δήμητρος.

– Κλειστή η οδός Ανθέων από την οδό Αιγαίου Πελάγους έως την οδό Αγίου Ιωάννου, από τις 08.30 έως 13:30. Τα οχήματα θα διέρχονται από την οδό Αιγαίου Πελάγους – αριστερά στην οδό Ελβετίας και στη συνέχεια στην Αγίου Ιωάννου.

– Απαγορεύεται στάση και στάθμευση όλο το 24ωρο στην οδό Ελβετίας στο ύψος της Πλατείας Αγίου Ιωάννη, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης πεζοδρομίου. Σε όλο το μήκος της οδού που ισχύει η απαγόρευση έχει τοποθετηθεί προειδοποιητική σήμανση.

– Κλειστή όλο το 24ωρο θα είναι η οδός Ορχομενού, από Τυρνάβου έως Παναγούλη, λόγω ανακατασκευής της. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι.

– Κλειστή η οδός Ειρήνης, από Σιώκου-Ναυπλίου μέχρι Γιαβάση, από τις 07.30 έως 15:30. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών σκυροδέτησης το κλείσιμο της οδού παρατείνεται μέχρι τις 18.00. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι και σχολικά λεωφορεία. Μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι το επόμενο πρωί η οδός παραμένει ανοιχτή».

«Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους», διευκρινίζει ο Δήμος.

Αναφέρει ακόμα: «Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500».