Α. Πορτοσάλτε για Τέμπη: Γελοιότητες οι υπογραφές (video)

«Αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και το ψήφισμα για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Το ψήφισμα διεκδικεί την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτουν ποινικές ευθύνες. Αυτή τη στιγμή έχουν υπογράψει περισσότεροι από 1,3 εκατ. πολίτες, ενώ έχει προηγηθεί και η παρέμβαση της Μαρίας Καρυστιανού στην Ευρωβουλή.

Το επίμαχο σημείο μετά το 9ο λεπτό.

Ακόμα, ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε και στην «ψύχωση» της ελληνικής κοινής γνώμης σχετικά με τον πρώην υπουργό Μεταφορών και βουλευτή της ΝΔ Κώστα Αχ. Καραμανλή. Συγκεκριμένα είπε: «Αν η οικογένεια Καραμανλή σέβεται τον ιδρυτή της παρατάξεως, θα έπρεπε η ίδια να δώσει την ευχή της στον νεότερο Κώστα Καραμανλή αποποιούμενος τη βουλευτική του ασυλία να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να βγάλει από μέσα της την ψύχωση. Υπάρχει μια ψύχωση. Δεν κρίθηκαν τα Τέμπη στις δύο εκλογές όπως εφάνη. Όπως φαίνεται τώρα το κόστος για την κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο τώρα παρά όταν έγινε το δυστύχημα».