Ο Δήμαρχος αγωνιούσε αλλά απουσίαζε! (vid) - EKFRASI.net

Ο Δήμαρχος αγωνιούσε αλλά απουσίαζε! (vid)

«Έχει μεγάλη αγωνία ο Νίκος Μπάμπαλος για τα σχολεία», δήλωσε η Μαίρη Ιγγλέση στο δημοτικό συμβούλιο, την ώρα που ο κ. Μπάμπαλος είχε αποχωρήσει από το ξεκίνημα της συζήτησης για τα σχολεία!

Δεν ακούστηκε και πολύ πειστικό.

Πράγματι η απουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, από τη συζήτηση για τα σχολεία σχολιάστηκε έντονα. Για την κατάσταση των σχολικών κτιρίων παρευρίσκονταν στο δημοτικό συμβούλιο αρκετοί καθηγητές και δασκάλοι, μαθητές και γονείς, ώστε να μεταφέρουν την εικόνα και να συζητήσουν για τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Υπενθυμίζεται πως το θέμα το έφερε η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο μετά την κατάρρευση των σοβάδων στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Αττικής. Μαθητές, γονείς και καθηγητές του σχολείου, μάλιστα, έδιναν το παρών στο δημοτικό συμβούλιο.

Επικαιρότητα

“Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές”: Σήμερα η τελευταία παράσταση του Παιδικού Σινεμά στις Γειτονιές της Αγίας Παρασκευής

Με την παράσταση “Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές” πέφτει σήμερα η αυλαία των παραστάσεων του Παιδικού Σινεμά στις Γειτονιές της Αγίας Παρασκευής. Η παράσταση θα

Σύλλογος “Εθελοντούμε”: Αναγκαιότητα ίδρυσης Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στο Μαρούσι

Την αναγκαιότητα ίδρυσης Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) στο Μαρούσι, καθώς και δημιουργίας νέου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στον Βόρειο