Υποψήφιος με τη Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη ο Γιώργος Ορφανός

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται ο προπονητής ποδοσφαίρου Γιώργος Ορφανός.

Από το γραφείο της υποψήφιας Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης,Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη,εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με αφορμή τη συστράτευση του Γιώργου Ορφανού, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Γιώργο Ορφανό, έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει τη ζωή του και τη διαδρομή του με την Πεύκη, αγαπά την πόλη του και έχει τη θέληση να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Η δραστηριοποίησή του με τον αθλητισμό, τα παιδιά και τη νεολαία του Δήμου μας, τον καθιστούν έναν υποψήφιο που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί κατάλληλα σε μια νέα διοίκηση του Δήμου, η οποία θα έχει ως προτεραιότητα την ενθάρρυνση της αθλητικής παιδείας και της ενασχόλησης των νέων μας με τον αθλητισμό. Μαζί θα διεκδικήσουμε τη Δημοτική Αρχή και θα εργαστούμε για το κοινό όραμά μας για έναν Δήμο σύγχρονο, με μια ισχυρή Δημοτική Αρχή κοντά στα παιδιά και κοντά στον πολίτη».

Ο Γιώργος Ορφανός, δήλωσε: «Στηρίζω την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη, καθώς εμπιστεύομαι τις ικανότητές της να πάει τον Δήμο μας μπροστά. Σε αυτή την προσπάθεια, μας συνδέει η αγάπη μας για τον τόπο μας και η αποφασιστικότητά μας να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για έναν Δήμο σύγχρονο, κοντά στον πολίτη. Θέτω στην κοινή αυτή προσπάθεια την εμπειρία και τις γνώσεις μου για να δημιουργήσουμε την επόμενη μέρα για τον αθλητισμό στην Πεύκη και στη Λυκόβρυση».