Ξεκινούν οι θερινές προβολές στη “Νοσταλγία”

Ξεκινούν οι θερινές προβολές στον Κινηματογράφο του Δήμου Ηρακλείου “Νοσταλγία”. Πρώτη προβολή έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 9.00′ μ.μ. με την «Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» και πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Άντονι Χόπκινς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου έχει ως εξής:

Η Νοσταλγία, το δημοτικό θερινό σινεμά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ανάβει για ακόμα ένα καλοκαίρι τη μηχανή προβολής, βγάζει τα τραπεζάκια και τις καρέκλες στην αυλή του, ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τις φίλες και τους φίλους του κινηματογράφου, μικρούς και μεγάλους, σε καθημερινά ταξίδια στον κόσμο της 7ης Τέχνης. Πρώτη προβολή, το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 21.00 με την «Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» και πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Άντονι Χόπκινς.

Ο δημοτικός κινηματογράφος Νοσταλγία βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης, λίγα μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο. Λειτουργεί κάθε καλοκαίρι από τα τέλη της άνοιξης έως τα μέσα φθινοπώρου και για όσο το επιτρέπουν οι εκάστοτε καιρικές συνθήκες.

Υπεύθυνη για τη λειτουργία του είναι η δημοτική επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ΚΕΑΕΔΗΑ, η οποία και φέτος συνεργάζεται με εταιρείες διανομής για να φέρει στην οθόνη της Νοσταλγίας ταινίες πρώτης προβολής, ταινίες που κέρδισαν το κοινό κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν αλλά και κλασσικές, αξέχαστες ταινίες από τον διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο σε καθημερινές προβολές. Φυσικά, δεν θα λείψουν και οι ταινίες για τα παιδιά σε ειδικές ζώνες.

Στα εισιτήρια θα υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, για τους φοιτητές, για ανέργους αλλά και για τους ενήλικες άνω των 65 ετών.

Παράλληλα, κάθε Τετάρτη θα υπάρχει θέατρο σκιών με τον αγαπημένο ήρωα Καραγκιόζη.

Τηλέφωνο για πληροφορίες στη ΚΕΑΕΔΗΑ 2102773731.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών στο site του Δήμου iraklio.gr.