Πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, για τις χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Προεραιτικά τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά και τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου και προτεινόμενο ωράριο 11.00-18.00. Τις υπόλοιπες μέρες ισχύει το κανονικό ωράριο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη, οι εμπορικές επιχειρήσεις όλης της χώρας περιμένουν πολλά από τη χειμερινή εκπτωτική περίοδο. «Είναι η περίοδος όπου πρέπει να αδειάσουν τα ράφια από τα εμπορεύματα της προηγούμενης περιόδου ώστε να γεμίσουν με νέα, ανοιξιάτικα», δήλωσε. Σημειώσε πως «για αυτό και διαχρονικά οι καταναλωτές γνωρίζουν καλά, ότι τώρα είναι η στιγμή που θα βρουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις ώστε να καλύψουν ανάγκες που, είτε λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου εισοδήματος, είτε λόγω των -δυστυχώς- ανατιμημένων προϊόντων, δεν το έκαναν». «Οι προσδοκίες είναι μεγάλες τούτη την εκπτωτική περίοδο και ελπίζω ότι τα αποτελέσματα, τα οποία θα αποτυπωθούν όπως πάντα στην μεγάλη έρευνα του ΕΣΑ στο τέλος της περιόδου, θα είναι καλά για όλους», πρόσθεσε.