Ξεκίνησε η κατασκευή του ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης παρουσία του Δημάρχου Μάριου Ψυχάλη, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και είναι το εξής:

Παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριου Ψυχάλη ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 782.000€, το οποίο υλοποιείται με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και αναμένεται να δώσει σημαντική ανάσα στους κατοίκους της περιοχής, ενώ θα δώσει τη δυνατότητα για διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα μέλη της δομής. Παρών στο χώρο των εργασιών ήταν και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών, Γιάννης Καλαμπαλίκης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

“Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε πως ένα έργο που οι δημότες μας περίμεναν με ανυπομονησία εδώ και πολλά χρόνια, ξεκίνησε να υλοποιείται. Οι δημότες μας αξίζουν τα καλύτερα και θα φροντίσουμε να χαρούν και να απολαύσουν τη νέα εγκατάσταση με ακόμα περισσότερα προγράμματα. Βρισκόμαστε μαζί με τις υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης καθημερινά δίπλα στις γειτονιές με σκοπό να προσφέρουμε ποιοτικές υποδομές”.