Χαλάνδρι:Our festival 8 στο φεστιβάλ ρεματιάς

|||

|||

..

..

..

 

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

 

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης παρουσιάζει το Our Festival 8.

 

Για όγδοη συνεχή χρονιά ο Δήμος Χαλανδρίου εντάσσει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ ένα μικρότερο φεστιβάλ, εκφράζοντας εμπράκτως την επιλογή του να
υποστηρίζει νέα καλλιτεχνικά σχήματα, τα οποία εκτός από την πρωτότυπη καλλιτεχνική τους δημιουργία αναπτύσσουν κοινωνική δράση στο πλευρό ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

 

Ιδιαίτερα στην κρίση που προέκυψε από την πανδημία πλήττοντας σοβαρά τους καλλιτέχνες, η στήριξη νέων και μη προβεβλημένων δημιουργών αποκτά μεγαλύτερη σημασία για το Φεστιβάλ Ρεματιάς.

 

Το Our Festival 8, που διαρκεί από τις 30 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου είναι μια συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών, που παρουσιάζουν καθημερινά στη Ρεματιά περισσότερες από μία καλλιτεχνικές δράσεις από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών.

 

Κατά τη διάρκειά του, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, με ελεύθερη είσοδο, θέατρο, μουσική, χορό, σινεμά, παιδικές παραστάσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

 

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Our Festival 8 και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του, δείτε το (συνημμένο) αρχείο Word της οργανωτικής ομάδας ή επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://ourfestival.gr/our-festival-8/

 

Ελεύθερη είσοδος (με αυθόρμητη προσέλευση στο θέατρο)

 

Η ώρα έναρξης ποικίλλει ανάλογα με την εκδήλωση. 

 

Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας

 

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

 

 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

 

Δείτε ακόμη:100 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών στην Αγία Παρασκευή